Mesaje și urări de Sfântul Ștefan

Publicat: 27 dec. 2022, 14:00 Autor: Camelia News
Mesaje și urări de Sfântul Ștefan

Sfântul Ștefan este sărbătorit pe 27 septembrie, zi în care românii trimit multe mesaje și urări de la mulți ani celor sărbătoriți. Iată cele mai frumoase felicitări de Sfântul Ștefan

Mesaje și urări de Sfântul Ștefan se fac atât familiei și prietenilor, cât și colegilor și colaboratorilor. Așadar, iată o mulțime de mesaje din care să te poți inspira:

Cui să trimiți urări și mesaje de Sfântul Ștefan

Potrivit datelor, peste 276.000 de români care poartă numele de Ștefan și se sărbătoresc în cea de-a treia zi de Crăciun. Dintre acestea, aproximativ 33.400 poartă numele de Istvan, peste 33.400 poartă numele de Fănel, la numele de Fănica răspund peste 5.000 de români, iar la numele de Ștefănuț răspund peste 2.300 de români. Fănel; Ștefania; Fănica; Ștefana; Fana; Fănuța; Ștefănuț; Fane; Ștefănel; Ștefanida; Fanache; Ștefănică; Ștefănuț.

Urări și mesaje de Sfântul Ștefan pentru cei dragi

Sfântul Ştefan să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine “La mulţi ani!”

„Azi fiind o mare sărbătoare,Sfântul Ştefan şi ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor!”

„Sper ca ziua numelui tău să îţi aducă multe motive de a sărbătorii. La mulţi ani, Ştefan!”

„La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porţi să te călăuzească mereu!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Ştefan!”

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!”

„Pentru că este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulţi ani!”

„Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu iţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!”

Citește și: Mai multe zile libere de Crăciun și Revelion. Ce spun autoritățile

Urări și mesaje de Sfântul Ștefan pentru colegi

Pentru că eșți o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc că Sf Ștefan, al cărei nume în porți, să aibă grijă de ține, să îți călăuzească toți pașîi și să îți lumineze calea în viață.”

„Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găseșți pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine.”

„Sfântul Ștefan căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase că speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani!”

„Sper că ziua dumneavoastră să fie plină cu lucruri minunate – raze de soare și râsete, dar și multe surprize plăcute. Sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea viețîi să fie presărată cu flori. La mulți ani, Ștefan!”

„Ștefan – Hai noroc și voie bună, Să petrecem împreună, C-astăzi este o zi mare, Și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani!”

„La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale, să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi!”

„Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viață ta! La mulți ani!”

„Azi e ziua ta, ziua numelui tău, un nume frumos și simplu. Îți dorim numai bine, fericire și să ai parte de toată fericirea din lume alături de cei dragi sufletului tău! La mulți ani!”

„Onomastică plină de voie bună. La mulţi ani, Ştefana/ Ştefan!”

Urări și mesaje în versuri de Sfântul Ștefan

“La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casă plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!”

„La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Ştefana/ Ştefan!”

„De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani Ștefane!”

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!”

 

Publicat: 27 dec. 2022, 14:00 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă