Melania Trump, cu lopata in mana, dar cu tinuta de dineu. Imaginea a ajuns virala pe internet

Publicat: 10 Oct. 2019, 09:45 News 2
Melania Trump, cu lopata in mana, dar cu tinuta de dineu. Imaginea a ajuns virala pe internet

Prima Doamna a SUA Melania Trump a facut furori pe internet, dupa ce a iesit "la sapa" si s-a fotografiat, iar apoi a postat imaginea pe Instagram.

Melania Trump este eleganta si cu lopata in mana. Melania Trump apare cu lopata in mana, scopul fotografiei fiind anuntarea inceperii lucrarilor la noul teren de tenis de la Casa Alba.

Melania Trump este eleganta si cu lopata in mana

Totusi, Prima Doamna nu s-a putut abtine, fiind o femeie eleganta, si a ales o tinuta nu tocmai potrivita pentru decor. Sotia lui Donald Trump a purtat un palton bleumarin si o pereche de pantofi stiletto lacuiti.

 

View this post on Instagram

 

Exciting to break ground on the new tennis pavilion project at the White House today. Thank you to all who will help in making this legacy piece possible for future first families to gather at and enjoy for years to come. @thenationalmall @nationalparkservice

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus) on

Totodata, si lopata pe care a folosit-o atrage atentia imediat. Este impecabila, aurie si fara nicio urma de pamant sau uzura.

Nu este prima data cand Melania Trump a pozat cu sapa in mana. In urma cu un an, afost surprinsa pentru prima oara in aceasta ipostaza, atunci optand pentru o fusta galbena cu flori si pantofi stiletto.

Publicat: 10 Oct. 2019, 09:45 News 2
Pe aceeași temă