Ce sumă fabuloasă ar primi Melania Trump dacă va divorța de Donald Trump

Publicat: 16 Nov. 2020, 11:42 Vedete
Melania Trump ar putea primi până la 50 de milioane de dolari în cazul în care alege să divorțeze de președintele Donald Trump, conform unui expert legal.

Melania și Donald Trump au fost căsătoriți timp de 15 ani și au un sinur copil, Barron Trump, în vârstă de 14 ani. Căsnicia lor sau, mai degrabă, problemele din căsnicia lor sunt în lumina reflectoarelor de când Donald Trump a pierdut alegerile prezindențiale din SUA.

”Melania numără minutele până când lui i se termină mandatul și ea poate divorța”, a declarat fosta asistentă de la Casa Albă Omarosa Manigault. Dacă cei doi vor divorța, Melania ar putea primi 50 de milioane de dolari, a declarat într-un interviu Jacqueline Newman, partener la firma Berkman Bottger Newman & Rodd, pentru Town and Country.

În căsniciile anteriore, înțelegerile de la divorț s-au făcut în funcție de acordul prenupțial semnat de Trump cu viitoarele sale soții.

Astfel, Marla Maples (cu care a fost căsătorit între 1993 și 1999) a primit 2 milioane de dolari, după ce a contestat prenupțialul, în timp ce prima lui soție, Ivana Trump (1977 – 1992) a primit 14 milioane de dolari, o vilă în Connecticut, un apartament în New York și acces la Mar-a-Lago, după ce a făcut de asemenea contestație.

Conform lui Mary Jordan, autoarea cărții ”The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump”, Melania s-a asigurat că Barron va primi aceeași moștenire ca toți ceilalți copii ai lui Trump din căsniciile anterioare.

”A dorit acord scris că, atunci când vine vorba de moștenire și oportunități financiare, Barron să fie tratat mai bine decât cei trei copii mai mari ai lui Trump”, a scris Jordan.

Zvonurile despre divorț circulă de câteva luni

Melania Trump ar avea un amant, iar președintele Donald Trump se pare că l-ar cunoaște, cel puțin asta scrie presa din SUA. Amantul despre care presa internațională vorbește ar fi șeful securității magazinului Tiffany, situat în clădirea Trump Tower, din New York, scria presa de peste Ocean, la începutul verii.

O scriitoare americană a făcut dezvăluirea șocantă și susține că acesta este și motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce soțul ei a devenit președinte în 2016. Scriitoarea Monica Byrne nu este singura care spune că ştie ce se întâmplă cu adevărat între Melania Trump şi presupusul iubit, Hank Simers.

După ce acest anunţ a fost făcut public şi alte persoane au confirmat spusele scriitoarei. Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, susține și el că știe ce se întâmplă cu adevărat între Melania și presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times.

”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter.

Potrivit presei de peste ocean, Melania ar continua mariajul cu Trump până la sfârşitul mandatului său de preşedinte.

Actele de divorţ erau deja semnate

Se mai zvoneşte şi faptul că documentele de divorț erau deja semnate de cuplul american, numai că cei doi au anulat totul în momentul în care Donald Trump a fost ales președinte. Multe voci susţin faptul că Melania „va scăpa” din mariajul cu Trump după ce mandatul său de președinte se sfârșește.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că președintele american știe despre relația soției sale cu Siemers și că nu îl deranjează deloc.

Sursa foto:Arhiva Ciao

Publicat: 16 Nov. 2020, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă