Ştirea care a şocat întreaga planetă! Melania Trump ar avea un amant, iar președintele american ar ști cine este

Publicat: 10 Feb. 2020, 08:54 News

Probleme în căsnicie pentru președintele american Donald Trump. Potrivit publicației online International Business Time, soția sa, Melania, ar avea un iubit.

S-a zvonit de multe ori că preşedintele Donald Trump şi soţia sa vor să îşi încheie socotelile, însă acest lucru nu a fost confirmat niciodată de cei doi.

Mai mult decât atât după ce soțul său a câștigat alegerile prezidențiale din 2016, Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. Inițial, aceasta a declarat că dorește să rămână în New York până când fiul ei Barron termină anul școlar.

Cu toate acestea, scriitoarea Monica Byrne susține că lucrurile nu ar fi stat tocmai așa. Pe Twitter, aceasta a afirmat că prima doamnă a SUA este implicată într-o relație cu șeful securității filialei Tiffany, situată chiar în Trump Tower.

După ce acest anunţ a fost făcut public şi alte persoane au confirmat spusele scriitoarei. Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, susține și el că știe ce se întâmplă cu adevărat între Melania și presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times.

”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter.

Actele de divorţ erau deja semnate

Se mai zvoneşte şi faptul că documentele de divorț erau deja semnate de cuplul american, numai că cei doi au anulat totul în momentul în care Donald Trump a fost ales președinte. Multe voci susţin faptul că Melania „va scăpa” din mariajul cu Trump după ce mandatul său de președinte se sfârșește.

De asemenea, există zvonuri care sugerează că președintele american știe despre relația soției sale cu Siemers și că nu îl deranjează deloc.

Publicat: 10 Feb. 2020, 08:54 News
Pe aceeași temă