Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului în timpul interviului cu Oprah

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:11 Vedete

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut dezvăluiri incredibile în emisiunea prezentată de celebra Oprah, iar una dintre informații este chiar legată de cea de-a doua sarcină a Ducesei de Sussex. Prințul Harry a dezvăluit care este sexul bebelușului. Ce va avea micuțul Archie? Băiețel sau fetiță?

Când a venit vorba despre cea de-a doua sarcină a lui Meghan Markle, Prințul Harry a fost foarte încântat să anunțe sexul bebelușului. ”Este fetiță!”, a spus el în timpul interviului cu Oprah, care a înregistrat audiență record în momentul în care a fost publicat. Celebra gazdă, care a susținut interviul cu cei doi, a fost foarte bucuroasă să audă acest lucru, că micuțul Archie va avea o surioară, având o reacție incredibilă.

De ce Meghan Markle s-ar fi gândit la suicid

Așa cum a mărturisit și Meghan Markle, soția Prințului Harry a suferit momente depresive atunci când se afla la Palatul Regal, ba chiar s-ar fi gândit la suicid. Dezvăluirile despre viața lor sunt ”picante”, informații care, cu siguranță, vor înfuria opinia publică. Meghan Markle a recunoscut că: ”Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă, îmi era ruşine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”. Evident, celebra Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigașe: ”Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”.

De asemenea, Meghan Markle ar fi trecut și prin niște episoade de rasism, după ce un angajaț al Familiei Regale era îngrijorat de culoarea pielii copilului. Pe de altă parte, Meghan întotdeauna a apreciat-o pe Regină, scrie Mediafax„Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a adăugat fosta actriţă americană.

Prințul Harry a vorbit despre relația cu tatăl și fratele său: ”Trebuie muncit mult acolo. Mă simt cu adevărat dezamăgit pentru că a trecut prin ceva similar, ştie ce înseamnă durerea… iar Archie este nepotul său. Îl iubesc foarte mult şi am trecut prin multe împreună. Dar am ales căi diferite (n.r. despre William)”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 Mar. 2021, 09:11 Vedete
Pe aceeași temă