Meghan Markle, sfătuită să se despartă de prințul Harry! Dezvăluiri cutremurătoare

Publicat: 04 Nov. 2019, 15:34 News 3
Meghan Markle, sfătuită să se despartă de prințul Harry! Dezvăluiri cutremurătoare

Meghan Markle, sfătuită să se despartă de prințul Harry!  Ducesa de Sussex a făcut câteva dezvăluiri incendiare cu privire la cuplul pe care îl formează cu Harry, în cadrul unui interviu extrem de sincer, acordat cu puțin timp în urmă.

Meghan Markle, sfătuită să se despartă de prințul Harry!  Ducessa de Sussex  a vorbit extrem de deschis, într-un interviu acordat recent, despre evenimentele dificile pe care le-a întâmpinat de când a devenit membră a familiei regale britanice. “Trebuie să prosperi şi să fii fericit. Am încercat să adopt această caracteristică britanică, această rigiditate a englezilor, chiar am încercat. Dar cred că efectul e unul foarte distrugător pe plan intern”, a recunoscut fosta actriță, în documentarul Harry & Meghan: An African Journey.

Meghan Markle, sfătuită să se despartă de prințul Harry! Dezvăluiri cutremurătoare

De asemenea, a mai mărturisit și faptul că numeroși prieteni britanici au sfătuit-o să pună punct relației cu Harry, pentru că presa britanică îi va distruge viața. Meghan a ținut piept tuturor zvonurilor urâte și a decis să plece departe de Marea Britanie, alături de Prințul Harry și micuțul lor.

Născută și crescută în Los Angeles, dintr-un tată cu origini germane, engleze și irlandeze și o mamă ai cărei strămoși au fost sclavi, Meghan a fost întotdeauna mândră de moștenirea sa, pe care nu s-a sfiit niciodată să o declare. Una dintre cele mai iubite vedete de televiziune datorită rolului interpretat în serialul Costume, Meghan este și o neobosită susținătoare a cauzelor caritabile, pasiune care, de altfel, a și apropiat-o de soțul ei. Chipeș, charismatic, patriot, rebel, Prințul Harry rămâne unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale britanice.

Pe 9 mai 2018, alături de Prințul ei, îmbrăcat în costum al Cavaleriei Regale, extrem de emoționată și purtând o rochie albă Givenchy, Meghan Markle spunea DA sub privirile admirative a 200 de invitați. Mireasa a ieșit apoi din Capela St. George a Castelului Windsor, la brațul proaspătului ei soț, pentru a saluta mulțimea. Sutele de mii de oameni de pe străzi, alături de cei 5.000 de jurnaliști acreditați pentru eveniment, au ovaționat fericita pereche, în timp ce alte două miliarde de telespectatori din lumea întreagă au privit fermecați nunta anului.

Publicat: 04 Nov. 2019, 15:34 News 3
Pe aceeași temă