Meghan Markle, în mijlocului unui nou scandal uriaș: ”O distrug!”

Publicat: 21 Jan. 2020, 10:53 Vedete
Meghan Markle, în mijlocului unui nou scandal uriaș: ”O distrug!”

La o zi după ce Palatul Buckingham a anunțat că Harry și Meghan nu vor mai fi membri activi ai monarhiei, Thomas a dat un interviu publicității în care critică decizia fiicei sale și a soțului acesteia.

Thomas Markle, tatăl ducesei Meghan de Sussex, a comentat pentru Channel 5 decizia acesteia și a prințului Harry de a renunţa la rangul de membri seniori ai Familiei regale a Marii Britanii, iar cuvintele sale au fost necruţătoare, a relatat BBC.

„Este dezamăgitor pentru că trăia practic visul oricărei fetițe. Toate fetițele doresc să devină prințese, iar ea a obținut acest lucru, iar acum îi dă cu piciorul pentru bani, din câte se pare”, a afirmat Thomas Markle, potrivit BBC. „Aparent, o casă cu 26 de dormitoare, care costă 3 milioane de dolari, nu le ajunge. Mi se pare destul de jenant”, a adăugat, referindu-se la reşedinţa din Marea Britanie a cuplului, Frogmore Cottage, din Windsor, care are, în realitate, doar 10 dormitoare. În urma discuţiilor recente cu regina Elizabeth a II-a, ducii de Sussex vor fi nevoiţi să plătească pentru costisitoarele renovări ale locuinţei.

Tatăl lui Meghan Markle, acuzații extreme

Markle a descris familia regală drept „una dintre cele mai importante instituţii longevive”, precizând că Meghan şi-a asumat obligaţia de „a face parte din această structură şi de a reprezenta regalitatea” atunci când s-a căsătorit cu prinţul Harry, în mai 2018. În schimb, tatăl ducesei a declarat că fiica şi soţul acesteia „distrug, devalorizează” familia regală.

Thomas Markle nu are o relaţie apropiată cu fiica sa, aspect care a atras atenţia opiniei publice, după ce acesta a absentat de la nunta plină de fast din 2018, gest explicat printr-o problemă de sănătate cardiacă. „Nu mă aştept să mă contacteze acum… Şi nici Harry. Cred, însă, că amândoi sunt suflete pierdute, care nu ştiu ce vor”, a adăugat tatăl lui Meghan.

Publicat: 21 Jan. 2020, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă