Meghan Markle este coplesita de viata de ducesa: „Duc o lupta grea”

Publicat: 21 Oct. 2019, 12:16 News 2
Meghan Markle este coplesita de viata de ducesa: „Duc o lupta grea”

Ducesa Meghan Markle a vorbit deschis despre presiunea care a apăsat pe umerii ei de când este ducesă și despre momentele în care s-a simţit vulnerabilă.

Meghan Markle este coplesita de viata de ducesa. Într-un documentar realizat de ITV, a fost prezentat turneul de zece zile desfăşurat recent Megan și prințul Harry în Africa de Sud.

Aceștia au mărturisit cât de dificil este să facă parte din familia regală britanică și cum reușesc să facă față presiunii de a fi mereu în lumina reflectoarelor, relatează The Sun.

Meghan Markle este coplesita de viata de ducesa

Meghan, în vârstă de 38 de ani, a arătat un moment de slăbiciune în momentul în care a fost întrebată cum a trecut peste criticile apărute în presă în perioada cât a fost însărcinată. Ducesa a recunoscut că a fost o perioadă în care a ajuns „mai mult să existe, decât să trăiască“.

„Orice femeie, mai ales atunci când este însărcinată, este vulnerabilă, aşa că a fost o provocare uriaşă. Sunt multe de suportat, iar presiunea mediatică se adaugă peste presiunea care oricum exista deja, aceea de a fi mamă și soție. A fost şi este o luptă grea“, a declarat ducesa.

Publicat: 21 Oct. 2019, 12:16 News 2
Pe aceeași temă