Ce au gasit medicii legisti in gura Elenei Ceausescu? Toti au ramas socati cand au deshumat-o

Publicat: 21 oct. 2019, 11:10 Autor: Loredana Ciao.ro
Ce au gasit medicii legisti in gura Elenei Ceausescu? Toti au ramas socati cand au deshumat-o

Elena si Nicolae Ceausescu au fost deshumati in vara anului 2010, la cererea lui Valetin, singurul lor copil in viata.

Ce au gasit medicii legisti in gura Elenei Ceausescu. Elena Ceausescu si sotul ei, Nicolae Ceausescu, au fost deshumati in vara anului 2010, la cererea singurului lor copil in viata, Valetin.

Medicii legisti au facut o descoperire neasteptata in cazul Elenei Ceausescu, in momentul in care au identificat-o. In spatele dintilor, sotia dictatorului avea gravate initialele numelui sau: E.C., scria libertatea.ro la acea vreme.

Ce au gasit medicii legisti in gura Elenei Ceausescu

Identificarea Elenei Ceausescu a fost facuta fara probleme dupa mai multe radiografii si a unei fise dentare. In cazul lui Nicolae Ceausescu nu a fost nevoie de radiografii sau de alte tehnici dentare. Ramasitele sale au fost gasite pe un pat de rumegus si s-au putut observa chiar si urmele lasate de gloante.

Nicolae si Elena Ceausescu au fost ingropati la 20 de metri distanta unul fata de altul, in Cimitirul Ghencea, asa cum a cerut dictatorul. Dupa ce au fost deshumati, cei doi au fost ingropati impreuna. Deshumarea celor doi a fost facuta pentru a confirma ca cei doi soti au murit in urma Revolutiei din 1989 si nu au fugit in strainatate asa cum s-a zvonit.

Publicat: 21 oct. 2019, 11:10 Autor: Loredana Ciao.ro
Pe aceeași temă