Masina inghitita de lava unui vulcan! Barbatul s-a ferit din calea dezastrului, dar nu si-a luat masina. E infricosator ce se intampla in cateva secunde VIDEO

Publicat: 09 mai 2018, 18:30 Autor: madalina m. Viral

Imaginile cu masina inghitita de lava sunt absolut infricosatoare.

Chiar proprietarul autoturismului a fost cel care a realizat filmuletul, dupa care l-a postat pe conturile sale de pe retelele sociale. Momentul dramatic in care masina inghitia de lava unui vulcan dispare pur si simplu s-au petrecut recent.

Masina inghitita de lava incinsa poate fi vazuta pentru cateva minute. Mai apoi, in locul acesteia ramane doar o gramada uriasa de lava vulcanica, inalta de cativa metri, dupa ce Vulcanul Kilauea, cel mai activ din Hawaii a intrat in eruptie, in urma cu cateva zile.

Masina inghitita de lava unui vulcan

Masina inghitita de lava! Aproximativ 35 de case au fost complet distruse, iar alte zeci au fost amenintate de Vulcanul Kilauea. Momentele dramatice s-au petrecut joi, potrivit autoritatilor din arhipeleagul american din Oceanul Pacific.

Episodul socant in care masina inghitita de lava acelui vulcan din Hawaii dispare in cateva secunde a fost realizat chair de catre proprietarul autoturismului. Barbatul a reusit sa se salveze din calea dezastrului, insa pentru masina sa a fost mult prea tarziu.

Vazand ca nu are de ales, acesta s-a resemnat si a decis doar sa filmeze, pentru a avea o ultima amintire cu autoturismul sau. Masina parcata pe marginea drumului e consumata cu totul de lava incinsa, chiar la cateva minute de la eruptia Vulcanului Kilauea.


Masina inghitita de lava! Imediat dupa ce s-a produs dezastrul natural din Hawaii, autoritatile au semnalat ca au existat si „fantani” cu lava care a curs de la o inaltime de aproximativ 100 de metri.

In cateva minute s-a ales scrumul de zeci de case, masini, cladiri din acea zona, dar si de copaci. In imaginile care au circulat pe retelele sociale, masina inghitita de lava e un Mustang de culoare alba care la un moment dat e cuprins si de flacari.

Totodata, aproximativ 1700 de oameni au fost evacuati si asteapta unda verde din partea autoritatilor pentru a putea parasi zona afectata de eruptia vulcanica. Kilauea e unul dintre cei cinci vulcani de pe Insula Hawaii, numita si „Insula Mare”, care potrivit mitologiei locale reprezinta „locuinta zeitei focului„.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 09 mai 2018, 18:30 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă