Masajul thailandez te pune pe picioare înainte de concediu

Publicat: 15 iul. 2021, 15:41 Autor: ileana.ghinea News
Masajul thailandez te pune pe picioare înainte de concediu

Da, masajul thailandez este un altfel de masaj și, da, masajul thailandez este recomandat a fi făcut înainte de concediu și în concediu.
Poate că sună nepotrivit „masajul thailandez te pune pe picioare înainte de concediu”, însă trebuie să recunoaștem, trecutul recent a avut darul de a ne îngenunchea. Pandemie, izolare, COVID, toate acestea au venit tavălug în viața noastră și iată-ne în situația în care avem nevoie de relaxare înainte de concediu.

Masajul thailandez te pune pe picioare înainte de concediu

„Masajul thailandez interesează liniile energetice ale corpului. Pentru a ajunge acolo, însă, are nevoie să lucreze corpul fizic. Masajul thailandez a fost folosit de secole în Thailanda pentru a trata anumite condiții și pentru a conferi starea de bine. Masaj thailandez este recomandat atât persoanelor în vârstă, cât și celor tinere. De asemenea, fie că vorbim despre pacienți activi sau inactivi, sănătoși sau suferinzi, tuturor, acest tip de masaj le va face bine.”, explică terapeutul Dan Bujor, specialist masaj cu bambus.

Care sunt beneficiile masajul thailandez:

1. Elimină toxinele colectate din cauza stresului psihic și emoțional.
2. Benefic în vindecarea durerilor de cap, migrenelor, artritei, paraliziei, durerilor de spate.
3. Întărește și întinerește corpul.
4. Crește abilitatea de a asimila nutrițiile prin stimularea organelor.
5. Îmbunătățește circulația sângelui și limfei.
6. Crește flexibilitatea corpului și mintii.

Ca și recomandări punctuale, specialistul în masaj thailandez spune că sunt de evitat zona abdomenului, genunchii, mușchii obosiți și zona ganglionilor limfatici.

 

Publicat: 15 iul. 2021, 15:41 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă
×