Marian Nistor se lansează în proză! Va lansa primul său volum de poezii la 76 de ani

Publicat: 03 Dec. 2019, 17:26 Vedete

După 53 de ani în care a încântat multă lume cu piesele trupei Savoy, a decis că este timpul pentru o mică schimbare.

Astfel că va rămâne în lumea artelor, însă de data aceasta se îndreaptă spre ăproză, fiindcă la 76 de ani va lansa un volum de poezii. Chiar dacă mulți colegi au început să se retragă din activitate, asta nu l-a descurajat pe artist.

Astfel, acesta consideră că a venit vremea să o bucure și pe cea care-i stă alături în viața de zi cu zi de peste două decenii. Pentru soția sa, Dorina Paraschiv Nistor, dar și pentru publicul său romantic, veșnicul îndrăgostit Marian Nistor le dedică primul său volum de poezii, intitulat “Eternul feminin”.

“Sunt poezii de sine stătătoare, dar și texte de melodii, majoritatea sunt dedicate soției mele. Poezii ce ne-au păstrat fericirea și dragostea dincolo de vârstă și care au asigurat-o și o asigură pe soția mea de iubire necondiționată din partea mea. Cartea va fi însoțită de un dublu CD, le voi lansa în curând, la începutul anului viitor. Am iubit întotdeauna poezia, cea mai profundă formă de exprimare a iubirii. Am încercat întotdeauna să le combin, așa reușesc să creez emoții. De multe ori mă pierd în poeme”, a declarat artistul pentru Libertatea.

În decursul zilei de ieri, Marian Nistor a lansat două noi albume, ”Doi colindători romantici” și ”Nimeni nu ne desparte”, un titlu inspirat tot din relația sa cu Dorina Paraschiv Nistor.

Publicat: 03 Dec. 2019, 17:26 Vedete
Pe aceeași temă