Marian Drăgulescu, dezvăluiri despre agresiunile la care a supus-o pe fosta soție, Larisa: ”Ne luam parte-n parte”

Publicat: 21 Apr. 2021, 11:05 Vedete
Marian Drăgulescu, dezvăluiri despre agresiunile la care a supus-o pe fosta soție, Larisa: ”Ne luam parte-n parte”

Marian Drăgulescu și Larisa au avut o relație presărată cu multe momente tensionate. Celebrul sportiv a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre episoadele de violență și scandalurile care au fost nelipsite, mai ales în ultima parte a căsniciei lor. Se pare că, Larisa era cea care de multe ori sărea la bătaie.

Marian Drăgulescu a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, acolo unde a răspuns celor mai incomode întrebări. Printre altele, unul dintre subiectele dezbătute a avut legătură cu agresiunile la care a fost supusă fosta soție, Larisa.

”Ne luam de cele mai multe ori parte-n parte. De cele mai multe ori ea sărea”, a mărturisit gimnastul.

Deși nu este mândru de ceea ce a făcut, Marian Drăgulescu a recunoscut că a fost agresiv cu Larisa și că a lovit-o pe Larisa de mai multe ori.

”A fost o relație nocivă, au avut loc foarte multe scandaluri, certuri. Gândiți-vă că am fost doi tineri care scoteau ce este mai rău. Ne luam parte în parte, de cele mai multe ori ea sărea… E un episod din viața mea de care nu sunt mândru”, spune gimnastul.

Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul soț și iubita lui

În 2008, Larisa și Marian Drăgulescu au divorțat, iar fiecare a luat-o pe drumuri separate. Deși nu au avut o relație bună o perioadă lungă de timp, în prezent cei doi se înțeleg destul de bine de dragul copiilor lor.

„Cu fostul soț am o relație foarte bună. Suntem părinți pentru copiii noștri și ne respectăm fiecare atribuțiile părintești. Nu o cunosc pe actuala lui iubită. Cred că este cumva opusul Corinei pentru că nu am auzit-o vreodată să intervină în vreo discuție cu mine și cu Marian. L-am dat pe Richard mai devreme la școala deoarece mi-am dorit să fie mereu alături de sora sa, Beatrice.

L-am inițiat încă de la naștere, spunându-i mereu că va trebui să aibă grijă de sora lui ca de ochii din cap. Fiica mea Beatrice s-a născut fără auz dar, în momentul acesta datorită tehnologiei avansate, aude acum și este bine. Este la Liceul sportiv, în clasa a- IX-a, mereu în aceeași bancă cu fratele ei, Richard, care este și principalul ei sprijin”, a adăugat Larisa, despre fostul soț și copiii lor.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Apr. 2021, 11:05 Vedete
Pe aceeași temă