Mariah Carey a avut o copilărie grea. A fost ”subnutrită” și abia trăia cu un dolar pe zi

Publicat: 29 Jun. 2020, 08:50 Vedete

Povestea de viață pe care nu credeai că o vei auzi despre Mariah Carey! Îndrăgita artistă a trăit în sărăcie, cu un singur dolar pe zi. Acum, însă, este milionară!

Mariah Carey a ajuns la sufletele oamenilor cu melodiile sale celebre, care au stat foarte mult timp în topurile muzicale internaționale și naționale, dar și care i-au adus încasări considerabile. Dar înainte să devină artistă, ce făcea, de fapt ?

Mariah Carey a avut o copilărie grea

Răspunsul o să fie destul de șocant pentru foarte mulți dintre noi. Mariah Carey s-a confruntat în trecut și cu zile în care nu avea o gură de apă să bea și chiar să își cumpere un bilet de metrou. În copilărie, artista ar fi fost ”subnutrită”, iar până la vârsta de 18 ani a suferit destul de mult.

“Am avut o copilărie foarte grea. Unele lucruri erau absolut insuportabile… erau vremuri grele, din care, slavă Domnului, am ieşit”, spunea artista, potrivit Ok! Magazine.

De asemenea, nici condițiile în care trăia nu erau tocmai confortabile sau bune. Dormea pe o saltea dintr-un apartament din New York, dar o împărțea cu prietenele ei alături de care se angajase să facă bani.

”Mă gândeam de multe ori dacă să iau metroul, ca să ajung undeva, sau să mănânc un covrig… acestea erau alegerile pe care le făceam aproape zilnic. Au fost perioade în care trăiam cu 1 dolar pe zi, atâta tot”, povestea cântăreața.

Ce joburi a avut Mariah Carey, înainte să devină cântăreață

Vă vine să credeți sau nu, Mariah Carey a lucrat și ca femei de serviciu într-o frizerie. Apoi, ea a mai fost cosmeticiană, chelneriță și a lucrat la garderobă.

Acum, Mariah este ”milionăreasă”, căci deține o avere de aproape 700 de milioane de dolari, iar cel care a propulsat-o în lumea artistică a fost Tommy Mottola.

Publicat: 29 Jun. 2020, 08:50 Vedete
Pe aceeași temă