Maria Ilioiu, mutilată de tratamentele cosmetice. Fosta ispită de la Insula Iubirii a ajuns de nerecunoscut

Publicat: 01 Sep. 2020, 12:45 Vedete

Maria Ilioiu a ajuns de nerecunoscut după ce a apelat la un tratament cosmetic. Fosta ispită de la Insula Iubirii a rămas cu cicatrici pe față, deși a încercat în repetate rânduri să își repare pielea de pe față.

Maria Ilioiu a fost invitată într-o emisiune de televiziune, acolo unde a făcut acuzații extrem de grave. Frumoasa roșcată a rămas mutilată din cauza unui tratament la care a apelat și dă vina pe medic pentru problema cu care se confruntă în prezent.

Se pare că pentru intervenția pe care și-a făcut-o la nivelul feței, a mers la o clinică foarte cunoscută la care mai apelase de câteva ori. Însă, după un peeling facial a rămas cu semne îngrozitoare pe chip.

Roșcata a povestit în direct prin ce a trecut și totdată a avertizat și alte femei să aibă pe mâna cui se lasă pentru a nu ajunge în aceeași situație.

„Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. (…) Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice. (…) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”,a spus fosta ispită.

Reacția medicilor

După acuzațiile care i-au fost aduse, medicul la care Maria a apelat a transmis un punct de vedere.

Din câte se pare Mariei i s-a făcut un peeling, o procedură chimică, care implică eliminarea primului strat de piele cu ajutorul unui aparat cu ace. Deși vedeta susține că medicul nu i-a explicat ce efecte adverse posibile ar putea exista, reprezentanții clinicii dau vina pe ea și spun că nu ar fi respectat recomandările.

„Sunt reacții normale. În mod explicit, nu i-a fost recomandarea la soare, cu atâta mai mult utilizarea produselor de machiaj. Procedura a vut loc pe 25 mai, iar, așa cum puteți vedea pe Instagram-ul doamnei Maria Ilioiu, aceasta era pe 27 mai la piscină, cu un machiaj proeminent”, se arată în comunicatul clinicii.

Publicat: 01 Sep. 2020, 12:45 Vedete
Pe aceeași temă