Maria Dragomiroiu, în lacrimi după decesul lui Nelu Ploieșteanu: ”Este o durere foarte mare pentru noi toţi”

Publicat: 02 Apr. 2021, 11:01 Vedete
Maria Dragomiroiu, în lacrimi după decesul lui Nelu Ploieșteanu: ”Este o durere foarte mare pentru noi toţi”

Renumita interpretă de muzica populară, Maria Dragomiroiu este profund îndurerată de moartea lui Nelu Ploieșteanu, care s-a stins din viață noaptea trecută, la spitalul Floreasca, unde era internat de câteva săptămâni, fiind infectat cu noul coronavirus.  

„Este o durere foarte mare pentru noi toţi. Ne-a copleșit! Suntem foarte trişti că Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi. A plecat un mare artist, un om excepţional. Îl puneai pe rană, era un om la locul lui. Am avut această mare bucurie, să fiu pe aceeași scenă cu el. Am învăţat lucruri excepţionale. Este extraordinar! Numai veşti proaste, la câteva zile se mai duce câte un artist şi ne umple inima de tristeţe L-am iubit de prima oară, pentru că era bunătatea întruchipată.

Muzica lăutărească a pierdut o mare valoare. Cornelia Catanga a plecat acum o săptămână. Nu îmi vine să cred că a plecat şi Nea Nelu dintre noi. Acest virus există şi trebuie să îl luăm în seamă, este o nenorocire.

Omule eu nu îţi port pică dacă strângi ca o furnică”, este valabilă pentru toată lumea. Dumnezeu să-l odihnească între cei mai mari artişti. Totuşi, el rămâne „vagabondul vieții mele”. Și.a trăit viaţa frumos, prin câtec şi ne-a lăsat aceste cântece minunate să ne bucurăm de ele.

Nelu ploieşteanu va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna. Sunt foarte multe lucruri, numai frumoase. Nelu Ploieşteanu reprezintă o pagină de aur în cartea muzicii româneşti„, a spus Maria Dragomiroiu, la Antena 3.

Nelu Ploieșteanu s-a stins din viață noaptea trecută

Celebrul Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani. Din nefericire problemele cauzate de noul coronavirus și-au spus cuvântul, iar din păcate artistul a pierdut lupta cu boala. Acesta a fost internat la secția ATI a spitalului Floreasca.

Decesul celebrului interpret de muzică de petrecere a fost anunţat pe reţelele de socializare de Mara Bănică:„Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ţi odihnească sufletul în Rai!”, a scris aceasta pe Facebook.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 02 Apr. 2021, 11:01 Vedete
Pe aceeași temă