Maria Cârneci este în doliu! Fratele cântăreţei s-a stins din viață: „Rămâi în sufletul meu…”

Publicat: 30 nov. 2023, 16:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Maria Cârneci traversează o perioadă dificilă. Îndrăgita interpretă de muzică populară le-a dat recent o veste tristă celor care o urmăresc. Fratele său s-a stins din viaţă la data de 28 noiembrie 2023. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, pe pagina de Facebook a cântăreţei.

Maria Cârneci este una dintre cele mai cunoscute, dar și îndrăgite interprete de muzică populară din România. Se bucură de susţinerea unei comunităţi uriaşe de fani în mediul online, iar recent a avut nevoie mai mult ca oricând de încurajările acestora.

Maria Cârneci, în doliu

Cântăreaţa trece din nou printr-o perioadă grea, asta după ce fratele său a murit. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, în urmă cu puțin timp, pe pagina ei de Facebook, acolo unde a transmis un mesaj în memoria celui care i-a fost alături la bine și la greu.

Totodată, Maria Cârneci a precizat că fratele ei a fost înmormântat în cursul zilei de azi.

„Cu lacrimi și durere mare, vă spun că astăzi mi-am condus fratele pe ultimul drum! Pe 28 noiembrie, fratele meu ne-a părăsit, a plecat în lumea fără dor!!! Drum lin spre îngeri, frățiorul meu drag!!! Dumnezeu să te odihnească în pace! Rămâi în sufletul meu, tot frate scump și drag și nu te vom uită niciodată! Sora mai mică, Maria!”, a fost mesajul transmis de îndrăgita artistă.

Maria Cârneci a trăit momente cumplite după moartea soțului ei

Maria Cârneci și-a pierdut soțul de câțiva ani, iar de atunci, viața ei s-a schimbat radical. Artista a declarat că nu mai poate să facă anumite lucruri și că nu se mai bucură de sărbători la fel cum o făcea înainte.

Maria Cârneci și Romulus s-au iubit o viață întreagă, iar Crăciunul a fost sărbătoarea lor preferată. Cu toate astea, vedeta nu mai așteaptă sărbătorile de când soțul ei a murit.

„Eu simt prezența lui după o viață petrecută împreună. (…) Ce am făcut împreună cu el nu îmi mai vine să fac și nu mai pot să mai fac. El își alegea CD-urile cu colinde în săptămâna din preajma Crăciunului și după. Alegea cântece liniștitoare, cu substanță, cu mesaj. El se ocupa să decoreze, curtea, gardul, pomii, lucruri pe care nu le mai fac, nu pentru că n-aș putea, dar nici nu mai îmi vine”, a spus Maria Cârneci, potrivit Spynews.

Sursă foto: social media

Publicat: 30 nov. 2023, 16:19 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă