Maria Cârneci, dezvăluiri dureroase la 5 ani de la moartea soţului ei. De ce s-a stins din viaţă Romulus Petrescu

Publicat: 20 iun. 2024, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Maria Cârneci şi-a pierdut soţul în urmă cu 5 ani. Cei doi au avut o căsnicie fericită timp de 36 de ani, din acest motiv, artista nu se poate obişnui nici acum cu gândul că acesta nu mai este. Romulus Petrescu a fost răpus de o boală nemiloasă și viața cântăreței de muzică populară s-a schimbat complet de atunci!

Soțul Mariei Cârneci a murit în anul 2019, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Bărbatul s-a luptat cu boala o lungă perioadă, însă din nefericire nu a putut să o învingă.

Maria Cârneci: Mi s-a schimbat viața, nu mai e același lucru”

În cadrul unui interviu recent, celebra cântăreaţă a povestit cum arată viaţa ei după pierderea celui mai important om din viața ei.

„După ce soțul meu a dispărut, normal că s-au schimbat toate. Mi s-a schimbat viața, nu mai e același lucru. Fără el nu mai trăiesc aceleași bucurii. (…) Încerc să mă bucur de nepoțelele mele care sunt drăgălașe și sunt aerul și sufletul meu. Încerc să mă bucur de cântări, de concerte, de evenimentele la care merg și la care țin foarte mult să iasă bine și lumea să fie mulțumită, și cred că de acolo de unde e, soțul meu se bucură”, a declarat Maria Cârneci la Antena Stars.

Artista nu se poate obişnui cu lipsa soţului

Maria Cârneci este recunoscătoare pentru faptul că are activitate şi apare în faţa publicului. Munca o ţine ocupată şi astfel reuşeşte să nu se mai gândească atât de des la suferinţa pe care o poartă în suflet.

„Fără el nu mai are același parfum, aceeași frumusețe, pentru că el mă însoțea într-adevăr oriunde. În concedii eu mă duc, dar trebuie să găsesc o prietenă, sau o nepoată, sau pe cineva , este mai greu”, a mai declarat Maria Cârneci.

Anul trecut, Maria Cârneci a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața ei de când l-a pierdut pe cel care i-a fost partener de viață.

„Eu simt prezența lui după o viață petrecută împreună. (…) Ce am făcut împreună cu el nu îmi mai vine să fac și nu mai pot să mai fac. El își alegea CD-urile cu colinde în săptămâna din preajma Crăciunului și după. Alegea cântece liniștitoare, cu substanță, cu mesaj. El se ocupa să decoreze, curtea, gardul, pomii .. lucruri pe care nu le mai fac, nu pentru că n-aș putea, dar nici nu mai îmi vine”, spunea Maria Cârneci atunci.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 20 iun. 2024, 16:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×