Maria Carneci lupta cu o boala grea. Aceeasi care a rapus-o si pe Ileana Ciuculete! Mesajul sfasietor al artistei

Publicat: 12 May. 2018, 13:11 Vedete

Maria Carneci lupta cu o boala grea. Aceeasi care a rapus-o si pe Ileana Ciuculete!

Solista, una dintre cele mai bune prietene ale Ilenei Ciuculete, a pornit o campanie impotriva Hepatitei C, impreuna cu Catalin Botezatu si Catalin Scarlatescu.

Aceasta campanie are drept scop ajutorarea oamenilor pentru a depista la timp virusul mortal si cum sa il trateze daca deja sunt purtatori.

„Eu, cu Catalin Botezatu si Catalin Scarlatescu suntem implicati intr-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la alte standarde… Tocmai din motivul asta nu vreau sa mai moara lume, tineri, copii, batrani! Se poate face un test.

Din pacate, unul din 30 de romani e purtator de virus – care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiura, pedichiura… Si, atunci, eu ii indemn pe toti romanii sa discute cu medicul de familie, sa faca testul, iar daca, Doamne fereste!, are, nu se mai poate muri din asa ceva. (…) Mergeti si faceti testul si, daca, Doamne fereste!, sunteti purtator de virus, ala se trateaza, nu se mai moare, cum ne-au murit noua colegi!”, a declarat Maria Carneci intr-o emisiune TV.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 May. 2018, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă