Marcel Ciolacu: ”Remanierea nu e o sperietoare. Decizia e la premierul Ciucă”

Publicat: 09 aug. 2022, 15:04 Autor: Maria Apostol Arhiva
Marcel Ciolacu: ”Remanierea nu e o sperietoare. Decizia e la premierul Ciucă”

Remanierea este un instrument politic și administrativ, nu e o sperietoare, spune președintele PSD, Marcel Ciolacu. El afirmă că decizia e la premierul Nicolae Ciucă: „O să avem o discuţie mai aplicată în interiorul coaliţiei”.

Marcel Ciolacu a declarat că va fi făcută o remaniere guvernamentală şi va exista o discuţie aplicată în acest sens în coaliţie. Întrebat despre numele posibililor membri ai Guvernului vizaţi de remaniere, liderul PSD a precizat că nu doreşte să dea nume, deoarece e normal să fie discutat subiectul în coaliţie.

Remanierea este un instrument politic și administrativ, nu e o sperietoare. În acest moment nu e luată o decizie cu prim-ministrul în ceea ce privește remanierea. Dacă dorim să avem o coaliție normală, aceste lucruri vin din partea premierului după o evaluare a activității fiecărui ministru. Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere. Să vedem când este momentul. O să avem o discuţie mai aplicată în interiorul coaliţiei. Mi se pare corect întâi să discut cu premierul şi pe urmă cu colegii mei. Nu vin aceste veşti la televizor date de cineva. Cred că un Guvern funcţionează şi cu remanieri. E ceva normal, nu că susţin o anumită remaniere sau nu”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă ar fi de acord cu remaniarea lui Vasile Dîncu de la Ministerul Apărării Naționale, liderul PSD afirmă că nu vrea să discute punctual.

„La fel cum m-am abţinut şi în ceea ce priveşte pe domnul ministru Dîncu, lăsaţi-mă să avem aceeaşi abordare corectă, în interiorul coaliţiei”, spune Ciolacu, chestionat cu privire la posibila remaniere a ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Publicat: 09 aug. 2022, 15:04 Autor: Maria Apostol Arhiva
Pe aceeași temă