Marcel CIOLACU promite să revină la Alba, după alegeri/Lupta directă se dă între candidații PSD și candidații PNL

Publicat: 03 iun. 2024, 10:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
Marcel CIOLACU promite să revină la Alba, după alegeri/Lupta directă se dă între  candidații PSD și candidații PNL

Premierul Marcel Ciolacu a desfășurat o amplă vizită în județul Alba, unde a vizitat mai multe obiective importante. Alături de europarlamentarul Victor Negrescu și de candidații PSD la Primăria Municipiului Alba Iulia, Corneliu Mureșan, și candidatul PSD la CJ Alba, Voicu Vușcan, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a promis că va reveni în Alba pentru punerea în practică a unor planuri administrative închegate. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, e convins că lupta electorală din Alba se va da între candidații PSD și PNL. Mai mult, acesta este convins că social-democrații vor câștiga lși a promis deja să revină în județ, pentru punerea în aplicare a planurilor administrative pe care le va pregăti împreună cu echipa de aici.

Ce știu eu este că în acest moment, atât la un municipiu Alba Iulia, cât și la județ, lupta directă se dă între  candidații Partidului Social Democrat și candidații Partidului Național Liberal și sunt ferm convins în această ultimă săptămână de campanie electorală, până în duminica alegerilor, lumea își va contura o părere, va interveni și votul util și veți vedea cât de repede se modifică sondajele de opinie. Și după ce am vorbit împreună toți patru de planurile administrative și mai puțin politice atât la nivelul municipiului, cât și la nivelul județului, dacă veți convinge să fiți votați, veți fi un câștig atât pentru Consiliul județean, cât și pentru municipiu.

Ciolacu a promis celor prezenți la conferința de presă de vineri că va reveni în Alba, mai ales că guvernul a alocat fonduri substanțiale pentru modernizarea acestui oraș istoric, atât în ceea ce privește infrastructura, cât și zona sănătății.

Și eu sunt ferm convins că pe 9 (n.r iunie, ziua alegerilor) seara, o să avem multe de povestit la telefon și pe urmă, așa cum am promis, o să vin cât mai curând aici, să ne facem un plan administrativ închegat, atât la nivel județean, cât și în municipiu, lucru pe care îl așteptăm și-l așteptați în primul rând dumneavoastră, a mai spus Ciolacu.

Publicat: 03 iun. 2024, 10:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×