Marcel Ciolacu: „În acest an toate capacitățile de producție vor fi pornite, pentru ca deficitul de energie să fie acoperit”

Publicat: 02 mart. 2022, 15:53 Autor: Maria Apostol General
Marcel Ciolacu: În acest an toate capacitățile de producție vor fi pornite, pentru ca deficitul de energie să fie acoperit

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la România TV, în acest an vor fuse toate capacitățile de producție în funcțiune pentru a putea acoperi deficitul de energie. De asemenea, el a precizat că în aproximativ trei ani România va deveni independentă energetic.

„Noi am venit cu cele 3 hidrocentrale. Îl putem muta pe bursuc. Sunteți îndreptățit să mă întrebați, după ce PSD a intrat la guvernare. Avem proiectul Midia, unde trebuie repornit pe gaze, neexistând cărbune”, a afirmat Ciolacu, potrivit GÂNDUL.RO.

Șeful social-democraților spune că în acest an vor fi puse în funcțiune toate capacitățile de producție pentru a acoperi deficitul de energie. El afirmă că targetul României este să ajungă independentă energetic în următorii trei ani.

„Eu cred că în acest an toate capacitățile de producție vor fi pornite, pentru ca deficitul de energie să fie acoperit. Ca și estimare, în 3 ani de zile să devenim independenți energetici, asta dorim. Dependență totală energetică, 2-3 state. Care să nu influențeze viitorul atât de mult”, a declarat Marcel Ciolacu.

Mi-am asumat decizia alături de colegii mei, dar la propunerea mea, într-un moment dificil pentru români. Cred în această coaliție, indiferent de discuții.

Publicat: 02 mart. 2022, 15:53 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă