Marcel Ciolacu îi dă replica lui Klaus Iohannis: În filme, există întotdeauna un polițist bun și unul corupt

Publicat: 27 sept. 2023, 10:06 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu îi dă replica lui Klaus Iohannis: În filme, există întotdeauna un polițist bun și unul corupt

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va solicita instituțiilor de top ale Uniunii Europene să se alăture demersului de atacare a Austriei la Curtea Europeană de Justiție, în cazul unui nou veto.

Afirmațiile au fost făcute în cadrul unui interviu la digi24.ro.

Eu cer ca instituțiile europene, Consiliul, Comisia Europeană și Parlamentul să fie parte în atacul României la CJUE. Să te văd atunci pe tine, domnule Cancelar, am înțeles că-i place boxul, să te văd atunci cum reacționezi când toate instituțiile europene vin parte cu România în acest atac la CJUE.

Rugat să comenteze afirmațiile președintelui Iohannis, conform cărora „ar trebui analizată foarte bine” această acțiune, premierul a răspuns cu o interogație. Ați văzut vreodată vreun film numai cu polițiști buni?

Ați văzut vreodată vreun film numai cu polițiști buni? Sau numai cu polițiști răi? Întotdeauna, când există o discuție, există și un polițist bun și un polițist corupT. E și alb, e și negru.

Ciolacu a revenit, spunând că a făcut „o paralelă”, cu personaje. Dar, a ținut să precizeze că are un dialog instituțional cu președintele României, indiferent dacă se iubesc sau nu.

Eu încerc să vă spun că am un dialog cu președintele României, mai ales unde prerogativele constituționale, în ceea ce privește politica externă și politica de apărare, președintele români este comandantul suprem al armatei. Este obligatoriu, indiferent dacă ne iubim sau nu, să avem un dialog instituțional. Și am dialog. Este normal pentru funcționarea statului român.

Publicat: 27 sept. 2023, 10:06 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×