Marcel Ciolacu este infectat cu noul coronavirus. Liderul PSD nu se va mai întâlni cu Maia Sandu

Publicat: 29 iul. 2022, 13:42 Autor: Maria Apostol Arhiva
Marcel Ciolacu este infectat cu noul coronavirus. Liderul PSD nu se va mai întâlni cu Maia Sandu

Marcel Ciolacu este infectat cu COVID-19, arată un canal de comunicare al PSD. Șeful Camerei Deputaților nu se va mai întâlni cu Maia Sandu care se află într-o vizită oficială în România.

Conform datelor existente, Marcel Ciolacu are COVID-19, lucru ce nu îi permite să se întâlnească cu Maia Sandu. Liderul PSD a efectuat un test rapid, iar rezultatul a fost unul pozitiv. Ciolacu trebuie să intre în izolare unde va sta minim 5 zile. Șeful Camerei Deputaților nu prezenta simptomele infectării, dar a făcut un test rapid.

Conform unor surse, starea de sănătate a lui Ciolacu este una bună, neavând până în aceste momente complicații. Marcel Ciolacu este vaccinat împotriva COVID-19, dar cel mai probabil s-a infectat cu subvarianta Omicron despre care se știe că vaccinurile nu înregistrează randamenele sperate.

Tot în această perioadă, Marcel Ciolacu urma să se întâlnească într-o ședință de Coaliție cu liderii celorlalte partide. Totuși, este puțin probabil ca această ședință să mai aibă loc fără prezenta liderului social democrat.

Perioada de izolare este 5 zile, conform ultimelor măsuri anunțate la începutul anului. Marcel Ciolacu a mai stat în izolare după ce a fost contact direct cu mai multe persoane infectate cu COVID-19. S-a întâmplat în octombrie 2020. Ciolacu a fost contact direct cu președintele CJ Bistrița-Năsăud.

Publicat: 29 iul. 2022, 13:42 Autor: Maria Apostol Arhiva
Pe aceeași temă