Marcel Ciolacu, discuții pentru un nou Guvern: PNL și USR au „o abordare arogantă și superficială”

Publicat: 04 Nov. 2021, 13:03 News
Marcel Ciolacu, discuții pentru un nou Guvern: PNL și USR au „o abordare arogantă și superficială”

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că va cere colegilor să ia decizia ca PSD să meargă la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru. Declarația vine după ce, luni, senatorul liberal Nicolae Ciucă și-a depus mandatul pentru formarea unui Guvern minoritar – PNL, UDMR, susținut de minorități – care ar fi urmat să fie supus miercuri votului în Parlament, iar acesta a fost flexibilizat pentru discuții cu alte formațiuni.

„Nu îmi cereți să intru în același ridicol al discuțiilor, cine pe cine a sunat, a contactat, haideți să vedem realitățile din România. Ne aflăm într-o criză majoră pandemică, nu e gestionată, ne aflăm într-o criză economică, socială – vedeți evoluția euro din această dimineață, și într-o criză politică declanșată de forma de guvernare de dreapta, respectiv PNL și USR”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus că a văzut abordarea PNL și USR din ședințele lor de marți.

„Este o abordare în continuare și arogantă, și superficială. Eu, în schimb, vă anunț că am terminat cu colegii și specialiștii partidului cele 100 de priorități pentru români, atât pentru perioadă scurtă, cât și medie, și de la aceste lucruri vor porni discuțiile pe care o să le avem cu PNL sau cu USR”, a spus Marcel Ciolacu, cu precizarea că nu s-a stabilit când vor avea loc aceste negocieri.

Mai multe detalii, pe GÂNDUL.RO.

Publicat: 04 Nov. 2021, 13:03 News
Pe aceeași temă