Marcel Ciolacu, despre un candidat COMUN la prezidențiale: „Exclus ca PSD să NU aibă un candidat”

Publicat: 03 iun. 2024, 10:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
Marcel Ciolacu, despre un candidat COMUN la prezidențiale: „Exclus ca PSD să NU aibă un candidat”

Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, a discutat în cadrul unei conferințe de presă susținute la Alba-Iulia, despre posibilitatea unui candidat comun PSD-PNL la alegerile prezidențiale. Ciolacu a precizat că rămâne deschis unui candidat din partea coaliției pentru președinție și a subliniat că PSD va veni, negreșit, cu o propunere.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit, în cadrul unei conferințe de la Alba Iulia, despre alegerile prezidențiale și posibilitatea unui candidat comun PNL-PSD. Ciolacu a precizat că Partidul Social Democrat are în vedere o propunere, din partea alianței, pentru alegerile prezidențiale, dar a adăugat, totodată, că social-democrații vor veni cu un candidat.

„Cred că este corect, cum spunea un clasic în viață, pas cu pas, fiind președinte de partid, este normal ca abordarea mea corectă față de colegii mei și față de români este întâi să vedem rezultatele de la alegerile, după data de 9, iar pe urmă tot împreună cu colegii mei o să luăm cea mai bună decizie. De obicei, în politică, dacă vrei să ai și performanță, trebuie să știi să lași ușile deschise pentru orice discuție. Ce pot să vă spun cu certitudine este exclusă varianta ca Partidul Social Democrat să nu aibă un candidat.”, a declarat Marcel Ciolacu.

În ceea ce-l privește pe Mircea Geoană, actualul secretar adjunct al NATO și posibila candidatură a acestuia pentru funcția de președinte al României, Marcel Ciolacu a spus că a luat aminte de declarațiile acestuia că nu vrea să fie susținut de PSD.

„Domnul Mircea Geoana a spus că nu dorește să fie susținut de Partidul Social Democrat. Eu nu pot să fac altceva decât să hotărăsc împreună cu colegii mei.”, a precizat Ciolacu

Publicat: 03 iun. 2024, 10:09 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×