Marcel Ciolacu, despre momentul lui Rareș Prisacariu de la „Românii au talent”: „O lecție în versuri despre ce înseamnă cu adevărat patriotismul”

Publicat: 23 ian. 2023, 12:17 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu, despre momentul lui Rareș Prisacariu de la „Românii au talent”: „O lecție în versuri despre ce înseamnă cu adevărat patriotismul”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat duminică, pe pagina sa de Facebook, după momentul micuțului Rareș Prisacariu de la emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV.

Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook videoclipul de pe pagina oficială a emisiunii cu prestația micuțului de 7 ani din Botoșani.

„A motiva și nu a învrăjbi! O lecție în versuri despre ce înseamnă cu adevărat patriotismul”, a scris Marcel Ciolacu.

Rareș Prisacariu i-a uimit pe jurații de la „Românii au talent”

În vârstă de doar 7 ani, micuțul Rareș i-a uimit pe jurații emisiunii după ce a recitat un monolog care a impresionat pe toată lumea.

„Mă numesc Rareș Prisacariu, am împlinit 7 ani și vin din leagănul culturii, de la Botoșani. Și vă invit pe toți cu mare drag la Botoșani, pe meleagurile sfinte ale lui Mihai Eminescu, la Ipotești. Până acum cred că am citit vreo 200 de cărți. Am citit de mic și am învățat cât de important este cititul, pentru că cititul te face din ce în ce mai înțelept. Autorul meu preferat e Mihai Eminescu. L-am descoperit prin genialitatea lui, prin poeziile lui, prin operele lui de artă”, a spus micuțul.

Atât de impresionați au fost Smiley și Pavel Bartoș, încât i-au acordat lui Rareș Golden Buzz, ceea ce îl trimite direct în semifinalele concursului.

Și membrii juriului au avut numai cuvinte de laudă la adresa copilului din Botoșani. „Ai ceva al tău pus deoparte, întrucât acest discurs nu ne spune nimic nou, ne arată doar că suntem un popor consecvent. Discursul e actual și de atunci până astăzi nu s-a schimbat absolut nimic. Drept pentru care mi se pare mult mai important că tu ai venit aici să ne arăți că în tine e într-adevăr un talent, pe care cred că l-am văzut cu toții!”, a spus Andi Moisescu.

Publicat: 23 ian. 2023, 12:17 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă