Marcel Ciolacu, despre discursul în care l-a citat pe Țuțea: „Nu îmi cer scuze sub nicio formă”

Publicat: 28 ian. 2023, 12:34 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu, despre discursul în care l-a citat pe Țuțea: „Nu îmi cer scuze sub nicio formă”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a avut o intervenție telefonică la emisiunea lui Marius Tucă, transmisă live de Gândul. Acesta a reacționat la atacul lui Alexandru Muraru, consilier al premierului pe probleme de antisemitism și xenofobie și președintele PNL Iași, cu privire la citatul din Țuțea. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

Liderul PSD și președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și-a început discursul de la sărbătoarea Unirii din Focșani cu un citat din Petre Țuțea, un fost publicist și filosof antisemit și legionar (1902-1991).

Marcel Ciolacu a fost atacat de deputatul Alexandru Muraru, consilier al premierului pe probleme de antisemitism și xenofobie și președintele PNL Iași, cu privire la citatul respectiv. El susține că Ciolacu trebuie să își ceară scuze, așa cum fac liderii care greșesc în lumea civilizată.

Ciolacu: „Nu îmi cer scuze sub nicio formă”

„Maestrul Țuțea a explicat de ce nu este antisemit. E alt citat. Cred că domnul Muraru ar trebui să îl caute și să aibă singur explicație. Maestrul Țuțea a fost un creștin practicant și a zis că nu poate fi antisemit”, a declarat președintele PSD.

Întrebat dacă o să își ceară scuze, Marcel Ciolacu a declarat că ”sub nicio formă”.

„Citatul nu a fost dacă vrea să fie român, ci că a avut norocul de a fi român. Despre ce vorbim?!”, a mai spus acesta.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Publicat: 28 ian. 2023, 12:34 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă