Marcel Ciolacu despre atuul lui Iohannis: „Nimeni nu este împotriva domniei sale”

Publicat: 30 apr. 2024, 11:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
Marcel Ciolacu despre atuul lui Iohannis: „Nimeni nu este împotriva domniei sale”

Marcel Ciolacu a făcut declarații despre Klaus Iohannis și necesitatea ca statul român să aibă în dotare o aeronavă proprie, care să fie la dispoziția României. Premierul a menționat că cel mai important atu al lui Iohannis este faptul că „nimeni nu este împotriva domniei sale”.

„Atuul președintelui Iohannis este faptul că nimeni nu este împotriva domniei sale”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu, în emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Întrebat dacă este deranjat de „luxul” afișat de președintele Klaus Iohannis în deplasările externe, Marcel Ciolacu spune că acest lucru este o normalitate. Acesta a ținut să puncteze faptul că, în deplasările recente, el a mers cu aeronave TAROM. Totuși, premierul susține că este necesar ca statul român să aibă o aeronavă, pentru vizite oficiale sau chiar pentru sportivi, este o normalitate la care și România ar trebui să adere.

„Sunt în politică de mult timp. Sunt un om mai modest. Așa am fost eu crescut și au fost valori. E o instituție separată (Administrația Prezidențială – n.r.), sponsorizată de Guvern. Toți banii sunt din bugetul Guvernului, dar e o instituție separată și e normal să fie așa. Peste tot în lume e așa. Președintele răspunde în fața electoratului, cum și eu răspund pentru deciziile pe care le iau la Guvern, împreună cu colegii mei.

Eu merg cu avioanele de linie. Când am fost în Emirate, în Qatar, am fost cu aeronavă de la TAROM. Statul român trebuie să aibă aeronavă, pentru președinte, pentru delegațiile guvernamentale, pentru sportivi. Toate țările din lume au acest lucru. O aeronavă care este la dispoziția României, nu cred că este un moft. Vorbim despre o normalitate și o ieșire din ipocrizie. Aceste discuții n-ar fi avut loc dacă exista o aeronavă a statului român. Nu am discuții aplicate despre aeronave cu domnul Iohannis”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Publicat: 30 apr. 2024, 11:52 Autor: Loredana Dumitrașcu Arhiva
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×