Marcel Ciolacu, ”descifrat” de celebrul analist H. D. Hartmann: ”Este extrem de stabil emoțional”

Publicat: 22 mai 2023, 12:48 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu, ”descifrat” de celebrul analist H. D. Hartmann: ”Este extrem de stabil emoțional”

H. D. Hartmann, analist politic, profiler și jurnalist, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul. Acesta este de părere că Marcel Ciolacu, președinte PSD și viitor premier al României, este o persoană curajoasă, tăcută și stabilă emoțional. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.

„PSD este un risc asumat. Îl cunosc foarte bine pe Marcel Ciolacu, l-am profilat de foarte multe ori. Este curajos, tăcut și foarte stabil emoțional. Este pentru prima dată când văd de la Adrian Năstase un politician stabil emoțional. Ca să dau un exemplu, Victor Ponta a fost vraiște din punct de vedere emoțional, de aceea și deciziile lui absolut aberante uneori”, a declarat analistul politic.

Hartmann: Marcel Ciolacu este o persoană foarte stabilă emoțional

Ciolacu este extrem, dar extrem de stabil emoțional și asta cred că ajută orice partid politic. Știți ce face? Se duce la mașină, pleacă la Buzău, se duce la soție acasă, își ia copiii în brațe și se plimbă prin pădure cu cățelul, pe câmpurile pe care umbla el de copil, vorba poetului. Își găsește resurse. În plus, tatăl său a fost un mare aviator în Buzău. El este cineva, e e o familie acolo. Marcel Ciolacu are unde să se întoarcă, are ”castelul” lui la Buzău, are acasă. De aceea este stabil. Ca și Iohannis”, a mai spus jurnalisul.

Emisiunea o puteți urmări pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook  Marius Tucă și Gândul, și pe canalul de YouTube Gândul. ”Tineți aproape!”

Publicat: 22 mai 2023, 12:48 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă