Marcel Ciolacu a vizitat Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”: ”Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui TIRAN NEBUN”

Publicat: 28 feb. 2023, 12:01 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu a vizitat Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”: ”Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui TIRAN NEBUN”

Marcel Ciolacu – președintele Camerei Deputaților și liderul Partidului Social Democrat (PSD) – a vizitat Baza 57 Aeriană ”Mihail Kogălniceanu”, transmițând că a descoperit o ”familie” formată din români, americani, italieni și francezi care oferă ”răspunsul lumii libere” în fața agresiunii Federației Ruse.

Se împlinește un an de când Vladimir Putin a ordonat așa-zisa ”operațiune militară specială” în Ucraina, însă trupele Moscovei nu au reușit să câștige un ”anticipat” război-fulger, așa cum îl asigurau generalii ruși pe liderul de la Kremlin.

Mai mult, Rusia s-a văzut marginalizată și a primit un răspuns ferm, solidar, din partea întregii comunități europene și nu numai. Marcel Ciolacu transmite că militarii de la baza aeriană ”Mihail Kogălniceanu” au vise comune și s-au transformat, încetul cu încetul, într-o mare familie care arată că agresiunea ”unui tiran nebun” primește exact răspunsul necesar.

Români, americani, italieni și francezi. Se antrenează împreună, fac misiuni împreună, mănâncă împreună și își împărtășesc unii altora din cultura fiecăruia, totul ca o mare familie! Este ceea ce am văzut astăzi la Baza 57 Aeriană «Mihail Kogălniceanu».

Este răspunsul comun al lumii libere și democratice în fața agresiunii unui tiran nebun. Un zid de neclintit care protejează România și întreg Flancul Estic al NATO”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

”Am mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi!”

Președintele PSD a mulțumit militarilor români și partenerilor din NATO pentru toate eforturile pe care le fac în fiecare zi, menționând – o dată în plus – că nu poate fi acceptată invadarea unui stat suveran.

Nu este vorba numai despre un răspuns comun, ci și de o ”luptă comună”, a mai spus Marcel Ciolacu, iar tocmai această luptă duce la consolidarea unui mod de viață democratic.

”De aceea, la un de la debutul invaziei Rusiei în Ucraina, am mulțumit militarilor români și partenerilor noștri din NATO pentru ceea ce fac în fiecare zi! Nu vom accepta niciodată invadarea unui stat suveran. Vom rămâne cu toții alături de Ucraina în această luptă, deoarece opoziția dură a Rusiei poate pune oricând în pericol libertatea altui stat ce nu îi susține demersurile nelegitime.

Suntem împreună în această luptă. Și tot împreună vom reconstrui Ucraina, deoarece doar solidaritatea ne va ajuta să consolidăm modul nostru de viață democratic”, a mai notat liderul social-democraților.

Publicat: 28 feb. 2023, 12:01 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă