Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste: ”Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională!”

Publicat: 27 nov. 2022, 10:49 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste: ”Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională!”

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD), a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste la nivelul Europei Centrale și de Est.

Liderul social-democraților și-a exprimat satisfacția fiindcă ”stânga românească” primește o nouă recunoaștere, la nivel internațional, iar în următorul mandat va fi alături de premierul spaniol Pedro Sanchez, președintele Internaționalei Socialiste.

Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională! Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste.

Acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate”, a notat Marcel Ciolacu în mediul online.

”PSD este partidul care a integrat România în UE și NATO”

Marcel Ciolacu a reamintit și că europarlamentarul PSD Victor Negrescu a obținut un post de vicepreședinte în conducerea PES, concluzionând că ”PSD este partidul care a integrat România în UE și NATO”.

Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu.

Rămâne cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat România în UE și NATO. Cu PSD la guvernare se ridică MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la Schengen”, a încheiat liderul social-democraților.

”Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin Internaționala Socialistă”

Marcel Ciolacu, președintele PSD

Publicat: 27 nov. 2022, 10:49 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă