Marcel Ciolacu a avut o întâlnire la Buzău cu reprezentanții profesorilor: „Suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare!

Publicat: 25 mai 2023, 10:19 Autor: Camelia Arhiva
Marcel Ciolacu a avut o întâlnire la Buzău cu reprezentanții profesorilor: „Suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare!

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut o întâlnire, la Buzău, cu reprezentanții profesorilor. Printre cei prezenți la discuții s-au aflat și președintele Sindicatului din Învățământul Preuniversitar ”Prof Ion Neacșu” Buzău, Ion Dobre, dar și vicepreședintele Angeluș Văduva.

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj în urma discuțiilor:

”M-am întâlnit și la Buzău cu reprezentanții profesorilor. Și o voi face oriunde, oricând până când această problemă se va rezolva.

Dincolo de salariile mici din educație, cred că este vorba și de respect. Respect care de 30 de ani a lipsit în relația statului cu cei care ne educă copiii. Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor! Și suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Președintele PSD susține că întotdeauna va ”sta în mijlocul oamenilor”!

Potrivit news.ro, aproximativ 900 de profesori au participat la Buzău la un protest în fața Prefecturii. Marcel Ciolacu a participat și el acolo la un eveniment dedicat Zilei Eroilor.

Sursa citată notează că sindicaliştii au ajuns la Cimitirul Eroilor, fără a mai face zgomot cu fluierele sau vuvuzelele, în semn de respect. Oamenii au intonat Imnul, iar liderii sindicaliştilor au convenit cu Marcel Ciolacu să se întâlnească după finalizarea manifestării solemne la care participă preşedintele Camerei Deputaţilor.

Publicat: 25 mai 2023, 10:19 Autor: Camelia Arhiva
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă