Mâncarea de care probabil nu ai auzit, dar care e un deliciu! Doar așa o vei pregăti de acum înainte!

Publicat: 14 nov. 2019, 16:18 Autor: Elena News 2
Mâncarea de care probabil nu ai auzit, dar care e un deliciu! Doar așa o vei pregăti de acum înainte!

Știai că poți găti sărmăluţe cu brânză? Este o mâncare absolut delicioasă, care îți va schimba perspectiva asupra clasicelor sarmale.

Sărmăluţe cu brânză. Iată o reţetă fabuloasă de sărmăluţe cu brânză, un preparat excelent şi delicios, care se poate consuma în orice moment sau aproape în orice combinație.

Ingrediente pentru 4 porţii de sărmăluţe cu brânză

20 de frunze foi de viţă

200 grame branză dulce

100 grame telemea

50 grame de orez

50 grame de ceapă

30 ml de ulei

1 legatură de mărar

400 ml suc de roşii

20 grame sare

2 grame piper


Mod de preparare sărmăluţe cu brânză

Sărmăluţe cu brânză. Ceapa tocată mărunt se călește în ulei, apoi se adaugă orezul, se amestecă bine și se fierbe 10-15 min, până se umflă orezul, după care se lasă la răcit. Se opăresc foile de viţă în apă clocotită aproximativ 1-2 minute, se scurg de apă și se lasă la răcit. Într-un vas se combină brânza de vaci, telemeaua rasă, mărarul tocat și compoziția de orez, apoi se amestecă ușor. Cu acesta compoziție se împachetează sărmăluțele în foi de vită, se așează într-un vas, se toarnă deasupra sucul de roșii apoi se introduce la cuptor timp de 30-40 de minute.

Publicat: 14 nov. 2019, 16:18 Autor: Elena News 2
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă