De ce era obsedată Elena Ceaușescu de viața intimă a femeilor frumoase din preajma ei: „C…a dracului”

Publicat: 15 oct. 2022, 09:15 Autor: Camelia Vedete

De ce era obsedată Elena Ceaușescu de viața intimă a femeilor. Femeia care și-a pus amprenta total nefast pe soarta acestei țări. Elena Ceaușescu și-a cultivat reputația că ar fi obsedată de viața intimă a celor din preajma sa. 

Elena Ceaușescu ar fi fost înnebunită să facă amor cu soțul ei, însă nu se oprea aici! Preferințele ei sexuale nu se opreau însă între patru pereți. Ele continuau și în afara lor, pentru că soția dictatorului murea de curiozitate să afle detalii șid espre viața intimă a apropiaților săi, inclusiv a copiilor.

Consoarta lui Ceaușescu ajunsese să îi pună pe agenți să planteze microfoane în camerele acestora, după care asciulta casetele cu înregistrările, disperată să afle detalii din intimitatea altor oameni.

De ce era obsedată Elena Ceaușescu de viața intimă a femeilor

Pe Elena Ceaușescu o interesa în mod special viața intimă a actriței Violeta Andrei, soția ministrului de Externe Ștefan Andrei. Dezvăluiri în acest sens au fost făcute publice în cartea „Orizonturi roșii, scrisă de Ion Mihai Pacepa.

Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. – C…a dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în „camera din spate”, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”.

Obsesia Elenei Ceausescu nu se oprea aici. Nevestei dictatorului comunist îi plăcea să știe cum fac sex și copiii ei și o interesa să afle detalii cât mai picante despre viața lor intimă.

Publicat: 15 oct. 2022, 09:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×