Mama Oanei Roman va fi operată de urgență! Vedeta a făcut primele declarații: ”Această problemă devenise urgentă”

Publicat: 18 Jan. 2021, 09:10 Vedete

Mioara Roman va fi operată de urgență zilele următoare. Mama Oanei Roman este internată în spital de aproximativ o săptămână si este nevoită să mai rămână câteva zile în plus. Fiica fostului premier a anunțat pe rețelele de socializare la ce intervenție va fi supusă mama sa.

Oana Roman trece prin clipe grele de când starea de sănătate a mamei sale s-a agravat. Mai mult decât atât, aceasta este devastată din cauza fapului că nu a mai putut să o vadă de câteva zile.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă.

Trebuie să mă duc să îi duc pastilele, pentru că are un tratament pe care cei de la spital nu i-l pot da în întregime. Mă duc să îi las pastilele jos la recepție. Nu am voie să intru să o văd, nu am văzut-o de miercuri, n-o să o pot vedea nici când se va opera, nici după ce se va opera, dar știu că totul o să fie bine”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman suferă de o boală gravă

Mioara Roman (80 de ani) suferă de maladia Parkinson (boală degenerativă ce survine în urma distrugerii lente și progresive a neuronilor. Întrucât zona afectată joacă un rol important în controlul mișcărilor, pacienții prezintă gesturi rigide, sacadate și incontrolabile, tremor).

„Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit Oana, plângând, în emisiunea Andreei Mantea de la Kanal D.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 18 Jan. 2021, 09:10 Vedete
Pe aceeași temă