Magdalena Chihaia, terorizată şi ameninţată! Iubita lui Dinu Maxer a povestit prin ce a trecut

Publicat: 12 feb. 2024, 14:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Magdalena Chihaia a devenit cunoscută publicului după ce a apărut în emisiunea iUmor. Ulterior, relaţia cu Dinu Maxer a adus-o şi mai mult în atenţia publicului. Se pare că pentru brunetă, celebritatea a venit la pachet şi cu momente mai puţin plăcute despre care ar vrea să nu îşi mai aducă aminte. A primit ameninţări cu moartea, iar la un moment dat s-a temut de viaţa ei.

Magdalena Chihaia a urcat pe scena de la iUmor unde a interpretat un rol de măicuță și a făcut mai multe glume care au implicat religia și biserica. Ulterior, bruneta a primit în spaţiul public multe critici, dar şi ameninţări cu moartea.

Iubita lui Dinu Maxer amenințată cu moartea

În cadrul unui interviu recent, iubita lui Dinu Maxer a povestit prin ce a trecut. Bruneta mărturiseşte că nu se aştepta ca oamenii să aibă o astfel de reacţie, ba chiar a declarat că la un moment dat s-a temut pentru viaţa ei din cauza mesajelor pe care le primea.

„În realitate, sunt multe răutăți, multe critici, mulți oameni răi. Am fost dublă finalistă la (n.r. o emisiune), iar după ce am prezentat numărul cu sora Magdalena am luat foarte mult hate, vorbe grele, de la foarte mulți care se dădeau creștini, însă doar cu vorba.

Am primit inclusiv o amenințare cu moartea, că, dacă mă prinde în fața blocului, bagă cuțitul în mine, că am zis eu nu știu de ce, despre biserică.

De fapt, era un pamflet, trebuia luat și tratat ca atare, că doar nu m-am dus la Știrile de la ora 5, ca să spun eu ce se întâmplă în biserică”, a declarat Magdalena Chihaia pentru Playtech Știri.

Magdalena Chihaia, criticată pentru relația cu Dinu Maxer

În continuare, Magdalena a dezvăluit că a fost aspru criticată și pentru relația pe care o are cu Dinu Maxer.

„Iar de când sunt cu Dinu, mi-am luat la hate! Mi s-a reproșat ba că sunt prea naturală, că de ce nu sunt botoxată, că de ce nu-mi pun și eu silicoane. Sincer? Mă enervează nu critica, pe care o consider constructivă.

Una era dacă venea cineva la un spectacol, era justificat, data viitoare jucam mult mai bine.

În schimb, când te uiți efectiv la oamenii care te critică, care te judecă, și care se dau mari, dar nu sunt nici perfecți și nici studii n-au…

Să mă judece cineva care arată impecabil! Eu și Dinu pare că suntem din altă lume, nu de aici, vrem să stăm departe de răutăți”, a mai spus Magdalena Chihaia, potrivit sursei menționate anterior.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 12 feb. 2024, 14:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă