Mădălina Crețan, primul interviu după moartea lui Nosfe: „Sunt așa niște șocuri, cumva zilnic”

Publicat: 08 dec. 2022, 12:24 Autor: Camelia Vedete

Mădălina Crețan, primul interviu după moartea lui Nosfe. Soția regretatului artist a oferit primul interviu după moartea rapperului. Deși a ales să nu vorbească până acum în fața camerelor de filmat, aceasta și-a făcut curaj. Și a vorbit despre participarea lor în cadrul emisiunii ,,Chefi la cuțite”, dar și despre cât de importantă a fost această experiență pentru ei doi. 

Mădălina Crețan, primul interviu după moartea lui Nosfe

Deși nu se simțea pregătită pentru a vorbi public despre evenimentul care i-a marcat existența, Mădălina Crețan a acceptat să ofere un interviu. Asta din respect pentru întreaga experiență de care a avut parte alături de soțul ei, dar și pentru întreaga echipă.

,,Adevărul este că nu simt să vorbesc. Dar, motivul pentru care am ales să fac asta este de fapt, nu e doar un motiv. Sunt mai multe motive. În primul rând, pentru că între noi doi și această emisiune (n.r. emisiunea ,,Chefi la cuțite”) s-a creat o conexiune. Este un lucru pe care noi ni l-am dorit foarte mult să-l facem împreună.

Este un lucru pe care știu sigur că l-am fi făcut tot împreună. Și, cumva, simt că toate lucrurile pe care noi le aveam în plan să le facem, eu va trebui să le continui. Într-un fel sau altul, singură sau cu el în cap, trebuie să le fac. 

Și dacă ar fi venit de la mine, nu pot să zic că aș fi pus mâna pe telefon și aș fi zis: vreau să vin, să fac asta. Repet, e un lucru cumva din respect, pentru întreaga echipă din spatele acestei emisiuni. Și vizavi de, cum am mai zis, relația pe care noi am avut-o cu competiția, și cu colegii, și cu producția și cu totul.”, a declarat Mădălina Crețan, pentru Antena 1.

„Sunt așa niște șocuri, cumva zilnic”

,,Mă uit la emisiune. Mă uit la emisiune pentru că îmi amintește foarte mult de cumva, de cât de bucuroși eram în perioada respectivă. Și da, mă uit, pentru că inclusiv relația dintre noi, ca și concurenți, cu foarte mici excepții, a rămas o relație extraordinară. Adică, eu am făcut o postare la un moment dat pe Instagram cred. În care am și spus că prin  prisma acestei emisiuni, am câștigat niște frați și niște surori. Și-mi dau un vibe pozitiv când îi văd.

Probabil când nu te lovești de anumite lucruri zilnic, poți să-ți setezi un mindset prin care să te gândești că încă există. Dar când primești mesaje pe care instinctiv vrei să le retrimiți către persoana respectivă, sunt așa niște șocuri, cumva zilnic. Adică, de mai multe ori chiar la nivelul zilei, la ordinul zilei”, a mai spus soția lui Nosfe.

De ce a fost șters contul de Instagram al lui Nosfe

Soția lui Nosfe a oferit primul interviu oficial, după moartea artistului. Mădălina Crețan a spus și de ce contul soțului ei a fost șters de pe Instagram.

Soția lui Nosfe, Mădălina Crețan, a acordat primul interviu, unde a mărturisit ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al regretatului artist de muzică hip-hop. Aceasta a precizat că mai multe conturi din rândul apropiaților lor au fost dezactivate. Tot ea a mai menționat că cei care au făcut acest lucru i-au acuzat că se folosesc de numele cuiva.

Primul interviu cu soția lui Nosfe

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z. Încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius. Și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.”, a declarat Madalina, soția regretatului artist Nosfe la Antena Stars.

Mai mult, Mădălina Crețan a mai precizat că cei care au încercat să facă rău familiei artistului au făcut acest gest din răutate.

„Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul. Și scopul nu am cum să îl înțeleg.” a mai spus Madalina, soția lui Nosfe.

Publicat: 08 dec. 2022, 12:24 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă