Mădălin Ionescu, înșelat de nevastă și implicat într-o relație cu o colegă de serviciu. Totul a fost făcut public de Cristina Șișcanu

Publicat: 28 sept. 2023, 10:25 Autor: Camelia Vedete

Mădălin Ionescu a fost înșelat de nevastă în trecut. Apoi s-a implicat într-o relație cu o colegă de serviciu. Totul a fost făcut public de Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut pe vremea când el prezenta Acces Direct, iar ea era o tânără jurnalistă angajată pe postul de reporter. La acea vreme, moderatorul de televiziune era despărțit de fosta soție, mama Ștefaniei și a lui Filip, însă nu divorțase oficial. De aici și confuzia potrivit căreia vedeta ar fi pus ochii pe prezentatorul de la Antena 1, apoi l-ar fi făcut să divorțeze de fosta parteneră. Cristina Șișcanu a dat cărțile pe față și a vorbit sincer despre începutul relației amoroase cu tatăl fetiței ei.

Mădălin Ionescu, înșelat de nevastă și implicat într-o relație cu o colegă de serviciu

Eu pe Mădălin l-am cunoscut la o emisiune TV, Acces Direct, eu eram reporter. Eu când m-am angajat la acea emisiune, Mădălin era deja separat cumva de fosta relație. Chiar așa am auzit discuții. Înțeleg că i s-a cerut de la acea televiziune să nu facă acel divorț pentru a nu afecta imaginea. I s-a cerut de la acea televiziune. Asta se întâmpla cu aproape doi ani înainte ca noi să ne cuplăm”, a dezvăluit Cristina Șișcanu, în emisiunea Danei Săvuică.

„Fosta lui parteneră, mama copiilor pe care eu i-am crescut, era într-o altă relație. Niciodată, pentru confortul meu emoțional, psihic, fizic, cum vrei, eu nu m-aș fi cuplat cu cineva care nu avea lucrurile terminate.”, a continuat Cristina.

Totul a fost făcut public de Cristina Șișcanu

Cât despre zvonurile legate de începutul poveștii lor, vedeta susține că soțul ei nu era vreun milionar ca ea să aibă vreun scop în a avea o relație cu el. „Mădălin nu era vreun milionar, ca să spun că am avut vreun scop. Faptul că eu m-am combinat cu Mădălin, mi-a îngreunat potențiala carieră în televiziune foarte mult.”, a conchis Cristina Șișcanu, pentru sursa citată mai sus.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au scos la vânzare casa!

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au luat o decizie radicală. Cei doi sunt pregătiți să facă un pas important și fără să stea prea mult pe gânduri au început demersurile: se mută în casă nouă. Cuplul a scos la vânzare locuința pe care au modernizat-o în urmă cu doi ani. Vedetele își doresc să se mute într-o casă mai spațioasă. Deși sunt conștienți ce implică acest lucru.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu se uită la bani atunci când vine vorba de confortul lor. Vedetele sunt decise să renunțe la casa în care locuiesc cu cei trei copii și să se mute într-una mult mai spațioasă. Prezentatorul de la Metropola TV și soția lui și-au făcut deja planul și sunt pregătiți să îl ducă la bun sfârșit. Mai ales că se gândesc la acest pas de un an de zile.

„Ne vindem casa în care stăm pentru că vrem să ne mutăm în una care să fie un pic mai mare decât asta. Și asta e destul de spațioasă, luminoasă, cu camere mari, cu băi mari. Cu spații de depozitare multe, însă nevoile noastre cer o casă un pic mai mare, și ne-am hotărât.

Avem acest gând de vreun an de zile, acum însă vom trece și la acțiune. Și da, nu e un proces așa simplu sau poate fi simplu. Mă refer la partea cu mutatul, în mod special. Că asta cu vândutul casei să zicem că nu-i așa complicat”, a mărturisit Cristina Șișcanu, pe o rețea de socializare. Citește tot articolul aici.

Publicat: 28 sept. 2023, 10:25 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă