Mădălin Ionescu, în EXCLUSIVITATE la Metropola TV, față în față cu trei membri CNA, Radu Herjeu, Valentin Jucan și Mircea Toma

Publicat: 24 Mar. 2022, 18:39 Arhiva
Mădălin Ionescu, în EXCLUSIVITATE la Metropola TV, față în față cu trei membri CNA, Radu Herjeu, Valentin Jucan și Mircea Toma

Mădălin Ionescu, vedeta Metropola TV, i-a avut invitați în EXCLUSIVITATE, pe membri CNA, Radu Herjeu, Valentin Jucan și Mircea Toma. Tema emisiunii a fost construită în jurul unuia dintre cele mai arzătoare subiecte ale momentului și, mai mult decât atât, au încercat să răspundă la unele dintre cele mai puternice întrebări ale momentului.

Cât de puternica e “propaganda pro rusa” in România? Cum o identifici? Între cenzura absurdă și simpatia pentru Putin! Care sunt elementele care definesc o activitate subversivă pro Kremlin, ce ai voie și ce nu ai voie să spui la televizor în contextul războiului din Ucraina?

„Se vorbea despre ce putem spune la televizor şi ce nu. CNA nu a fost chemat de către legiuitor să spună ce aveţi dumneavoastră voie să spuneţi sau nu. Sunt foarte puţine, cu ghilimele de rigoare, cuvinte, care vă sunt interzise. Nu, este vorba de responsabilitate. Institiţia asta este chemată să supravegheze la responsabilitate şi prin asta înţeleg responsabilitatea pe care dumneavoastră o aveţi de a informa publicul şi de a o face în mod corect.”, a declarat Valentin Jucan, membru CNA.

În plus, specialiștii au încercat să afle când se vor prăbuși rușii din punct de vedere economic și cum poate fi interpretat limbajul corpului pe care îl are președintele Vladimir Putin. Unul dintre oamenii din jurul președintelului rus explică exact ce își dorește să transmită liderul de la Kremlin.

Urmărește o ediție absolut incendiară a emisiunii „Mădălin Ionescu Show”, de la Metropola TV, o emisiune care vine să clarifice, coerent și cu păreri din partea oamenilor specializați, unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului la nivel mondial.

EMISIUNE integrală poate fi urmărită aici.

 

Publicat: 24 Mar. 2022, 18:39 Arhiva
Pe aceeași temă