Machiavelic! Ce a putut să îi facă o fată iubitului ei pentru a-și testa relația

Publicat: 13 Jan. 2021, 07:56 Arhiva

O tânără care a vrut să își testeze relația a recurs la un gest inimaginabil, la care nu multe femei s-ar fi gândit. Tânăra din Germania și-a înscenat propria răpire, iar ce a urmat este demn de un scenariu de film psihologico – thriller.

O tânără din Germania și-a dorit să își testeze relația, pentru a vedea cât de departe ar merge partenerul său de viață pentru a o ”salva” sau pentru a vedea cât de mult o iubește. Astfel că, fără să stea pe gânduri, femeia și-a înscenat propria răpire, însă în urma acestei fapte, cinci persoane s-au ales cu acuzații din partea oamenilor legii. Tânara a fost trasă cu forţa într-un autovehicul, luni seara, la o benzinărie din localitatea Bautzen. Apoi, autoturismul a ”fugit” imediat de la ”locul faptei”. Iubitul în vârstă de 22 de ani a început să alerge după autoturism, dar într-un final mașina respectivă a ajuns să fie urmărită chiar de către poliție.

Scenariu desprins dintr-un film psihologico-thriller. Oamenii legii îi cercetează pe tineri

Oamenii legii au descoperit faptul că femeia, convinsă că gestul făcut e unul bun pentru testarea relației, a organizat ea însăși întreaga ”operațiune” de răpire, pentru a demonstra că iubitul o iubește: „Ceea ce au auzit ofiţerii atunci cu siguranţă nu a fost o poveste obişnuită”, a precizat poliţia.

Totuși, ”operațiunea” nu s-a terminat cu bine, deoarece persoanele implicate se confruntă cu acuzații de încălcare a măsurilor impuse de către autorități pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus şi de utilizare în mod abuziv a serviciilor de urgenţă, arată știrileprotv.ro.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 13 Jan. 2021, 07:56 Arhiva
Pe aceeași temă