Macanache prins de politisti si amendat noaptea prin oras cand isi lipea afise pe pereti cu concertul lui! E cel mai amarat artist din Romania!

Publicat: 17 Aug. 2018, 10:45 News 3

E grea viata de artist la inceput de drum. Macanache isi lipeste inca singur afisele prin oras.

Macanache prins de politisti si amendat noaptea prin oras. Cine credea ca se castiga bine din muzica la inceput de cariera ar trebui sa se mai gandeasca o data. Macanache desi este un nume destul de cunoscut e tot la inceput de drum si nu reuseste inca sa ajunga la faima si bani.

Si ca si cum faptul ca piesele lui nu se aud pe radio si nici concerte nu prea are nu ar fi suficient, acum tocmai si-a mai luat si o amenda de 1.000 Ron de la Politia Locala. Bogdan-Constantin Dinescu, alias Macanache a fost ridicat de polițiștii locali din Capitală şi dus la secție. El a fost amendat cu o sumă uriașă pentru că a lipit afișe în centrul Bucureștiului.

Disperat sa adua lumea la noul lui concert numit “Moft”, Macanache s-a apucat chiar el de treaba si a inceput sa lipeasca afisele noaptea prin oras, doar ca n-a durat mult si “promovarea” concertului s-a incheiat.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Regina Elisabeta. ”Lipeam afișe. La un moment dat, un agent de poliție a venit și m-a surprins în timp ce-mi făceam treaba. Au fost super ok oamenii, au fost băiețași, cum s-ar zice. Am completat amenda, am semnat-o și cam asta e. Partea nasoală e că nu avem unde să lipim afișe. Adică, unde să le lipesc? La mine în casă? Nu există decât vreo două locuri în care poți să lipești legal afișe, în care oricum sunt tone de afișe”, a declarat Macanache pentru Pro TV.ro

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Aug. 2018, 10:45 News 3
Pe aceeași temă