Imagini emotionante! Un nou-nascut a fost salvat dintr-un canal din India. Inca avea cordonul ombilical atasat de corp

Publicat: 16 Sep. 2018, 18:03 Life

Un nou-nascut, care avea cordonul ombilical in jurul gatului, a fost scos in viata dintr-un canal de scurgere din Sudul Indiei. Descoperirea care a socat si, in acelasi timp, a emotionat milioane de oameni a fost facuta de un laptar care l-a auzit pe micut plangand.

Geeta, una dintre femeile care au sosit alarmate de laptar, s-a asezat langa canal si a bagat mana dupa bebelus ca sa-l scoata afara. Un martor a filmat imaginile care te fac sa ai lacrimi in ochi. Dupa ce a reusit sa-l scoata afara, salvatoarea l-a spalat intr-un lighean chiar in locul in care micutul a primit o a doua sansa la viata. Ulterior, el a fost dus la un spital local, unde medicii au descoperit ca avea probleme cu respiratia.

Vezi imaginile filmate in timp ce salvatoarea l-a extras din canal pe micut AICI.

“Am reactionat imediat, a venit in mod natural reactia.

E dureros sa vad un copil aruncat in acest fel. Se pare ca persoana care l-a abandonat pe baiat l-a impins intentionat suficient de mult in canal, astfel incat el sa nu mai fie la vedere. Nu cred ca a avut vrut sentiment pentru copil, pentru ca, dupa cum s-a vazut, cordonul obilical era legat in jurul gatului si l-ar fi ucis usor.”, a marturisit Geeta unui post local de televiziune, potrivit The Mirror.

Geeta, care locuieste cu fiica ei, a spus ca vrea sa-i puna bebelusului numele “Suthanthiram”, care inseamna “libertate”.

Continuarea articolului »

Publicat: 16 Sep. 2018, 18:03 Life
Pe aceeași temă