Lovitură pentru Antena 1! Ce au spus Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV: „Nu cred că o să mai fim la fel de răi”

Publicat: 15 iun. 2024, 14:33 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Lovitură pentru Antena 1! Ce au spus Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV: „Nu cred că o să mai fim la fel de răi”.

Cei mai iubiți chefi revin în fața camerelor de luat vederi pentru MasterChef România 2024. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au vorbit pentru prima dată, de la întoarcerea la PRO TV, într-un interviu exclusiv acordat Andreei Esca.

“Bine ați revenit acasă!”, le-a spus Andreea Esca celor trei chefi. “Mulțumim! Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi”, a fost răspunsul lor. În timpul interviului, aceștia au povestit lucruri nemaiauzite până acum: de la începuturile lor în televiziune, cum au ajuns să fie selectați pentru formatul MasterChef, dar și despre prietenia care-i leagă dincolo de platourile de filmare. Citește mai multe aici.

Publicat: 15 iun. 2024, 14:33 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×