Loredana Groza s-a sărutat cu un actor celebru. Imaginile surprinse cu artista au devenit virale!

Publicat: 28 feb. 2024, 16:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Loredana Groza a fost surprinsă în timp ce se săruta cu un actor celebru. Imaginile făcute publice în mediul online au devenit virale, iar fanii au fost uimiţi să o vadă pe artistă într-o astfel de ipostază. 

Loredana Groza nu are nevoie de prea multe prezentări. Are o carieră de succes de mulţi ani în lumina reflectoarelor şi este apreciată pentru talentul său muzical, dar şi pentru cel actoricesc. A urcat pe cele mai mari scene şi de asemenea a interpretat roluri care au rămas şi acum în amintirea fanilor.

Loredana Groza s-a sărutat cu un actor celebru

Deşi are o agendă plină, artista a acceptat să facă parte din distribuţia celui mai faimos musical din România, Mamma Mia. În acest weekend nume grele din industria românească vor apărea în faţa publicului pe scena Sălii Palatului în spectacolul de excepţie.

Pe lângă Horia Brenciu, Adrian Nour, Anca Ţurcaşiu, Silviu Mircescu, Bianca Purcărea şi Rodica Ştefan, reprezentaţia Mamma Mia! din 1 martie vine şi cu o surpriză de Mărţişor. Stuart Hickey, unui dintre cei mai faimoşi actori de musical din Marea Britanie, va urca pe scena Sălii Palatului alături de artiştii români, ca invitat special.

Repetițiile sunt în toi, iar Loredana Groza a împărtășit câteva secvențe și cu fanii săi din mediul online. Internauții au fost surprinși să vadă imaginile în care artista  și Stuart Hickey se sărută.

Câți euro a primit artista pentru a poza în Playboy

În luna noiembrie a anului 2000, Loredana Groza a apărut pe coperta Playboy. La vremea respectivă, revista aniversa un an pe piața din România. Pentru a renunța la haine și a poza pentru celebra revistă pentru bărbați, vedeta a primit 13.000 de euro.

Negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni, iar ședința foto a avut loc în curtea unei biserici din Santorini, Grecia. Revista cu Loredana Groza pe copertă a avut un real succes și s-a vândut în 143.500 de exemplare. Invitată la podcastul „Fain&Simplu”, al lui Mihai Morar, artista a dezvăluit și motivul pentru care a acceptat să apară în celebra revistă pentru bărbați.

„Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: «Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee». A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare”, a dezvăluit artista.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 feb. 2024, 16:07 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă