Carmen Rădulescu o face praf pe Loredana Groza. Artista a răbufnit când a auzit numele ei: „Nici bună ziua nu știe să dea”

Publicat: 03 apr. 2024, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Carmen Rădulescu, în vârstă de 60 de ani, a fost recent invitată în cadrul unei emisiuni online. În timpul interviului, prezentatorii au pronunţat numele Loredanei Groza, moment în care celebra artistă a avut o reacţie neaştetptată. Toate detaliile în rândurile de mai jos.

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute artiste ale generaţiei de aur. A apărut pentru prima dată pe scenă la vârsta de 3 ani, iar te aduci a bucurat românii cu talentul său.

Carmen Rădulescu, reacţie neaşteptată la adresa Loredanei Groza

Recent, invitată la emisiunea „Matinal pe roți” de la Sens TV, vedeta a avut o reacţie neaşteptată atunci când a auzit numele Loredanei Groza. A fost întrebată de ce nu îi place artista, asta după ce moderatorii au observat că pe invitata lor o deranjează atunci când ei vorbesc despre evoluția acesteia.

„Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: Sărumâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea. Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a declarat Carmen Rădulescu despre Loredana.

Loredana Groza a pozat fără lenjerie intimă și a ”scăpat” imaginea pe internet!

Loredana Groza este o adevărată bombă sexy la cei 52 de ani pe care îi are! Madonna de România, cum a fost supranumită pentru dezinvoltura de care a dat dovadă, îndrăzneală și sex appeal, artista continuă să șocheze!

Vedeta a făcut internetul să explodeze la propriu după ce a  lansat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, așezată în pat și total goală în partea de jos, renunțând definitiv la lenjeria intimă.

Întinsă pe pat, într-o parte, Loredana și-a imortalizat imaginea de divă sexy și dezbrăcată, în oglindă. După ce a avut grijă să nu lase nimic ce nu ar fi trebuit la vedere, ea a postat fotografia pe pagina sa de  Instagram și a declanșat toate poftele admiratorilor săi, stârnindu-le imaginația și jucându-se cu visele tuturor.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 apr. 2024, 09:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă