Loredana Groza isi photoshopeaza pozele? Fanii sunt furiosi! Ce spune un psiholog despre ea

Publicat: 08 Dec. 2018, 12:22 Vedete

In urma cu cateva zile, artista soca cu un look nou, modificat de medicul estetician si de expertii unui salon de infrumusetare.

Loredana Groza isi photoshopeaza pozele?

Contactat de click.ro, psihologul Keren Rosner i-a analizat imaginile divei. Din nefericire, nu prea are cuvinte de lauda la adresa vedetei care pare sa nu accepte trecerea timpului.

Loredana Groza isi photoshopeaza pozele“Dacă, delicat, dăm la o parte acest înveliş de divă, vom descoperi nesiguranţă şi temerile legate de viaţa personală, frământări în ceea ce priveşte tinereţea fără bătrâneţe, lupta şi munca de a-şi păstra acest statut de femeie frumoasă sau efortul de a-şi menţine interesul partenerului. Se ştie că bărbatul devine mult mai atent şi curtenitor când partenera lui este admirată şi dorită de alţi bărbaţi.

Loredana Groza isi photoshopeaza pozeleEste greu să te confrunţi cu valul de tinere care păşesc agresiv către succes şi sunt validate de public, simţi nevoia să ripostezi, să dovedeşti că eşti încă o rivală de temut. Anonimatul înseamnă pentru aceste femei inexistenţă, semnul înfrângerii, de această «uitare» se feresc cu toată puterea.

Loredana Groza isi photoshopeaza pozeleEste o formă de confirmare a valorii lor, care se întoarce prin ochii celorlalţi către sine. Poate fi un gest narcisist, în care împărtăşesc cu ceilalţi bucuria de a se simţi frumoase, speciale”, sustine psihologul.Renunță PRO-ul la diva de la Vocea României? Lori simte presiunea

« Pagina anterioară

Publicat: 08 Dec. 2018, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă