Loredana Groza isi photoshopeaza pozele? Fanii sunt furiosi! Ce spune un psiholog despre ea

Publicat: 08 Dec. 2018, 12:22 Vedete

In urma cu cateva zile, artista soca cu un look nou, modificat de medicul estetician si de expertii unui salon de infrumusetare.

Acum, vedeta posteaza imagini in care pare mai tanara cu 20 de ani. Fanii sunt furiosi si sustin ca Loredana Groza isi photoshopeaza pozele. Cele mai noi imagini ale vedetei sunt retusate si fanii ii fac observatie. Acestia ii spun ca ar trebui sa isi accepte varsta si sa nu se mai modifice.

“Vezi ca programul asta de Photoshop te-a cam robotizat şi uite şi tu ce vorbește lumea”, “Tu te recunoşti? Eu nu!”, “Din păcate, afişezi ceva ireal. N-am nimic cu tine, dar viaţa trebuei trăită în toate etapele ei… Ceea ce eşti acum e ceva foarte fals”, sunt doar câteva dintre mesajele primite pe Facebook şi pe Instagram de Lori, de la fani.loredana groza si loredana chivu

Loredana Groza are 48 de ani, dar in poze pare de 20 de ani. In plus, aceasta s-a modificat atat de mult incat poti sa juri ca este geamana Loredanei Chivu, fosta asistenta tv a lui Dan Capatos. Cele doua incep sa semene din ce in ce mai mult.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Dec. 2018, 12:22 Vedete
Pe aceeași temă