Loredana Groza, apariție fără filtre! Cum arată în realitate cea mai controversată vedetă din România

Publicat: 22 Mar. 2022, 10:25 Vedete

Loredana Groza a devenit o apariție extrem de controversată din cauza pozelor îndrăznețe pe care le publică pe Instagram. Artista are de ce să provoace și dezbateri: pe social media afișează un corp perfect sculptat, iar fața ei parcă a întinerit peste noapte cu aproape 20 de ani, în vreme ce realitatea ne arată parcă o altă Loredana! 

În timp ce unii o critică pentru felul în care arată și, mai ales, pozează, alții o complimentează pentru felul în care s-a reinventat. Asta este Loredana Groza, nu poate trece neobservată!

Artista pare să nu țină cont decât de părerile pozitive, care o flatează, și le mulțumește fanilor care o complimentează. Nu pare să fie deranjată de comentarii precum: „Din păcate nu mai semeni cu tine! Ador vocea ta, respect dorința ta de a te păstra frumoasă, dar nu ești tu!”. 

Ei bine, realitatea este cu mult diferită față de ce vedem pe Instagram, o spun mulți, însă în cazul Loredanei… diferențele sunt covârșitoare! Artista a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce ieșea de la coafor. Îmbrăcată cu niște haine negre și extrem de largi, ele ascund o siluetă mult mai voluptoasă decât ne-a obișnuit să vedem pe Instagram. Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Loredana Groza s-a îndrăgostit de un cameraman

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

 

 

Publicat: 22 Mar. 2022, 10:25 Vedete
Pe aceeași temă