Loredana Groza, apariție de divă chiar și într-o ținută sport care costă cât o mașină!

Publicat: 22 Dec. 2021, 10:22 Vedete

Stilul vestimentar foarte sexy al Loredana Groza a devenit controversat, cel puțin în mediul online. Artista în vârstă de 51 de ani rămâne o apariție chiar și atunci când optează pentru haine lejere, însă foarte scumpe!

Pe scenă, la party-uri sau pe TV, Loredana Groza mizează pe ținute care mai de care mai sexy. Piesele mulate și extrem de decoltate sunt preferatele artistei, dar și ale publicului și puține sunt situațiile în care o vedem abordând alt gen. Însă, chiar și atunci când o face, are grijă să iasă în evidență!

Cum sezonul rece e în toi, Loredana Groza a fost nevoită să se adapteze. Drept urmare pare să fi încuiat ținutele provocatoare în dressing și să fi „redescoperit” hainele largi, confortabile. Desigur, achiziționate de la cele mai renumite brand-uri, dar care-i schimbă total înfățișarea.

Outfit-ul pentru care cântăreața a optat, la prima vedere pare unul banal însă, analizând fiecare piesă, descoperim că, pentru o ieșire în oraș, chiar fără pretenții, Loredana Groza cheltuit o mică avere. Mai multe detalii, peCANCAN.RO.

Cum s-a îndrăgostit Loredana Groza de un cameraman

Cântăreața a mărturisit într-un interviu mai vechi pe care i l-a acordat Andreei Esca, faptul că nu a avut foarte multe relații la activ, până să se căsătorească. Un episod i-a rămas, totuși, în minte. Atunci când s-a îndrăgostit de un cameraman care o filma, indiscret, pe sub fustă.

La Festivalul de la Mamaia m-am pupat prima dată, de fapt a doua oară. Cu domnul care mă filma. Nu m-am gândit la ceva, mi se părea cel mai cool. Și era o relație din asta…, el mă vedea prin cameră, dar mi se părea o chestie așa, că mă băga în seamă, mă filma pe sub fustă”, a dezvăluit Loredana.

Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a mărturisit, în același context, artista.

Publicat: 22 Dec. 2021, 10:22 Vedete
Pe aceeași temă